Ako ste već pogledali One Day i tražite nešto slično, preporučujemo ovih 5 serija
Ako ste već pogledali One Day i tražite nešto slično, preporučujemo ovih 5 serija

Ako ste već pogledali One Day i tražite nešto slično, preporučujemo ovih 5 serija

Trenutno svi pričaju o jednoj seriji. Riječ je, naravno o One Day koja je TV adaptacija istoimenog romana, a i poznatog filma. Romantičnu seriju koja prati ljubav dvoje prijatelja Emmu i Dextera kroz nekoliko desetljeća već su nazvali najbingeable serijom godine, a gledateljice kažu da ih je serija emocionalno uništila. Ako ste je već pogledali te tražite nešto slično, donosimo pet serija koje bi vam se mogle svidjeti.

Serije slične One Day

Normal People

Baš kao i One Day i Normal People prati ljubavni par tijekom nekoliko godina. Odlična miniserija koja je proslavila Paula Mescala i Daisy Edgar-Jones prati Connella i Marianne od srednje škole do faksa. Od tajnih ljubavnika, preko prijatelja, pa dečka i cure pa opet prijatelja… Normal People su mnogi hvalili kako realistično prikazuje komplicirane romantične odnose.

Serije slične One Day

Modern Love

Modern Love serija je inspirirana kolumnom New York Timesa koja istražuje veze, ljubav i ljudsku povezanost. Svaka epizoda prikazuje drugu ljubavnu priču, a okupila je poznatu glumačku ekipu. Neki od glumaca su Anne Hathaway, Dev Patel, Tina Fey, Kit Harington, Lucy Boynton, Andy Garcia, Andrew Scott, Olivia Cooke, Catharine Keener, Julia Garner, Ed Sheeran i mnogi drugi. Ima dvije sezone po osam epizoda koje traju oko pola sata tako da je možete i bingeati.

Serije slične One Day

High Fidelity

Remake filma iz 2000., High Fidelity je lagana serija sa samo jednom sezonom (nažalost je otkazana). Radnja prati Robyn, vlasnicu lokalnog music shopa koja obožava glazbu, pop kulturu i pravljenje listi. Odluči napraviti vlastitu Top Five Heartbreaks listu i počne se prisjećati svojih bivših ljubavi. Glavna glumica serije je Zoe Kravitz, čija je majka Lisa Bonet imala ulogu u originalnom filmu.

Serije slične One Day

Heartstopper

Netflixova serija Heartstopper postala je hit čim je izašla, a ove godine nas očekuje i treća sezona. Serija prati tinejdžere jedne škole, a fokusira se na romantični odnos između Charlieja i Nicka. Heartstopper prikazuje LGBTQ+ teme na senzibilan način i fokusira se na ljubav i leptiriće koje svi osjetimo kada se prvi put zaljubimo, neovisno o seksualnosti. Serija je pravo slavlje ljubavi, a Charlie i Nick nisu jedini par za koji vrijedi navijati.

Serije slične One Day

Lovesick

Još jedna serija koju možete pronaći na Netflixu, a koja je mnogima prošla ispod radara je i Lovesick. Neodoljivo bingeable serija prati Dylana koji nakon što sazna da ima spolno prenosivu bolest, mora kontaktirati sve s kojima je spavao. Tako svaku epizodu dobivamo flashback na određenu curu iz njegovog života. Stalno se vraćamo iz prošlosti u sadašnjost, ali njegova najveća ljubav oduvijek ostaje prijateljica i cimerica Evie.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori