Napeti triler koji je režirao Dev Patel i u kojem ima glavnu ulogu stigao je u naša kina
Napeti triler koji je režirao Dev Patel i u kojem ima glavnu ulogu stigao je u naša kina

Napeti triler koji je režirao Dev Patel i u kojem ima glavnu ulogu stigao je u naša kina

Dev Patel se vraća! Glumac kojeg smo voljeli gledati u seriji Skins i filmovima Milijunaš s ulice i Lion (koji mu je donio nominaciju za Oscar) režirao je, napisao i glumi glavnu ulogu u novom filmu Monkey Man. Moramo priznati kako nam je on jedan od podcjenjenijih celebrity crusheva. Stoga nas je vijest o ovom filmu, kao i pripadajući trailer stvarno razveselila. Film je sada napokon stigao i u hrvatska kina!

Monkey Man

O čemu je film?

Monkey Man prati neimenovanog mladog muškarca iz Mumbaija. On živi u underground klubu boraca u kojem se svaku večer bori noseći masku gorile. Uvijek ga prebiju oni popularniji borci. S vremenom se odluči osvetiti korumpiranim vođama koji su mu ubili majku te koji nastavljaju uništavati živote siromašnima i nemoćnima. Zvuči kao superhero film, a temelji se na indijskoj legendi o Hanumanu, stvorenju u hinduizmu koje predstavlja hrabrost i snagu. Nakon godina skrivenog bijesa, Patelov lik uspije pronaći način kako infiltrirati elitu i osvetiti im se.

Prvi komentari na film su izrazito pozitivni. Patelova režija posebno je pohvaljena kao odličan redateljski prvijenac. Kao highlightsi se ističu scene borba, miješanje indijske mitologije s kriminalističkim žanrom te odlična filmska glazba i miksanje zvuka.

Monkey Man

Patela smo prošlo ljeto gledali u kratkim filmovima Wesa AndersonaThe Wonderful Story of Henry Sugar i Poison, a jedva ga čekamo gledati na velikom ekranu. Dok već svi znamo da je Patel izvrstan glumac, ovo će mu biti prvi režiserski pothvat. Ostatak glumačke ekipe čine indijski glumci Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash, Vipin Sharma, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher i Makarand Deshpande. Trailer izgleda obećavajuće i prepun akcije. Dobit ćemo scene borbe koje priliče John Wick filmovima, dodatnu vrijednost film dobiva jer ga je producirao Jordan Peele, čovjek iza filmova Get Out, Us i Nope.

Monkey Man možete pogledati u CineStar kinima diljem Hrvatske, a prije toga pogledajte trailer koji donosimo u nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori