Stižu čak tri serije snimljene prema hit knjigama iz čitateljskog kluba Reese Witherspoon
Stižu čak tri serije snimljene prema hit knjigama iz čitateljskog kluba Reese Witherspoon

Stižu čak tri serije snimljene prema hit knjigama iz čitateljskog kluba Reese Witherspoon

Glumica i producentica Reese Witherspoon donijela je važan doprinos svijetu knjiga te napravila čuda za karijere spisateljica u čijim je radovima prepoznala hit vrijedan ekranizacije.

Zahvaljujući svom čitateljskom klubu, u kojem svaki mjesec predstavlja novu zanimljivu knjigu koju je pisala ženska ruka, Reese potiče čitanje u doba kad su društvene mreže zamijenile tvrde korice, a njezina producentska kuća svako toliko izbacuje novu adaptaciju knjige koja je oduševila Reese i članove njezina kluba.

Serije Reese Witherspoon nižu same uspjehe

Tako smo, zahvaljujući njezinoj producentskoj kući Hello Sunshine već imali priliku uživati u serijama kao što su Big Little Lies i Little Fires Everywhere, a o seriji From Scratch, sa Zoe Saldanom u glavnoj ulozi još uvijek se priča…

Reese se pobrinula da i 2023. godina bude uzbudljiva za ljubitelje dobrih knjiga i serija pa ćemo do ljeta gledati čak tri naslova snimljenih prema knjigama bestsellerima koje je nahvalila u sklopu svog čitalačkog kluba.

Pogledajte koje je sve serije Reese Witherspoon pripremila za prvi dio ove godine.

Veljača – Tiny Beautiful Things

Ako volite čitati knjige autorice Cheryl Strayed, zabilježite 17. veljače u kalendarima. Tada na Hulu stiže serija Tiny Beautiful Things, adaptacija bestselera Tiny Beautiful Things: Advice on Love and Life from Dear Sugar. U toj knjizi Strayed je okupila kolumne sa savjetima koje je anonimno pisala pod nazivom Dear Sugar za jedan časopis.

Autorica je kolumnu počela pisati u vrijeme kad joj se život raspadao i kad si nije mogla priuštiti pisanje kolumni bez honorara, no ipak je krenula tim putem koji joj je na kraju i vratio snagu.

U glavnoj ulozi gledat ćemo Kathryn Hahn, a ostatak glumačke ekipe čine Sarah Pidgeon, Quentin Plair, Tanzyn Crawford, Owen Painter, Merritt Wever, Elizabeth Hinklerd i Michaela Watkins.

 

Ožujak – Daisy Jones & The Six

Serija Daisy Jones & The Six stiže 03. ožujka i vraća nas u lude sedamdesete. Pratimo rock bend Daisy Jones & The Six od njihovih skromnih početaka pa do velikog uspjeha, sve do misterioznog raskida koji se dogodio nakon velikog koncerta za koji se tražila karta više. Mini serija, snimljena u stilu dokumentarca bazirana je na istoimenoj knizi autorice Taylor Jenkins Reid. U glavnim ulogama ćemo gledati Riley Keough, Camila Morrone, Suki Waterhouse, Sam Claflin, Josh Whitehouse, Sebastian Chacon i Will Harrison.

Ako vas je oduvijek oduševljavala kreativnost, sloboda, glazba i moda iz tog neponovljivog razdoblja, ovo bi mogla biti prava serija za vas.

Travanj – The Last Thing He Told Me

Priču misteriozne knjige Laure Dave pod nazivom The Last Thing He Told Me u obliku serije moći ćemo gledati od 16. travnja. Jennifer Garner glumi Hannah, ženu koja se mora snositi s iznenadnim nestankom supruga koji se našao usred policijske istrage. Dok pokušava shvatiti zašto je i gdje njezin suprug nestao, Hannah razvija odnos sa svojom 16-godišnjom pokćerkom Bailey kojoj također nije jasno što se događa.

Ako ste fanovi same Reese, ne brinite, nije se sakrila iza kamere. Naime, nju ćemo ove godine gledati u romantičnoj komediji Your Place or Mine, u kojoj će joj partner biti Ashton Kutcher. 

Film na Netflix stiže 10. veljače, nekoliko dana prije Valentinova.

Učitati još
Zatvori