Ashton Kutcher i Reese Witherspoon zajedno će glumiti u novoj romantičnoj komediji!

Ashton Kutcher i Reese Witherspoon zajedno će glumiti u novoj romantičnoj komediji!

Ashton Kutcher i Reese Witherspoon glumili su u nekim od naših najdražih romantičnih komedija. Popularna hollywoodska imena upravo su se proslavila u žanru romantične komedije. Prisjetimo se samo Reese Witherpoon u filmovima kao što su Legally Blonde i Sweet Home Alabama ili pak Kutchera u filmovima poput No Strings Attached i A Lot Like Love. Danas bez sumnje pripadaju A listi celebrityja čije su nam se pojave na nekim od najpoznatijih crvenih tepiha tijekom godina urezale u pamćenje. Baš zato nas je razveselila vijest da ćemo uskoro gledati ovaj zvjezdani tandem u šarmantnoj romantičnoj komediji Your Place or Mine!

Romantična komedija Your Place or Mine bit će hit među publikom

Ashton Kutcher u filmu No Strings Attached

Na filmu će raditi produkcijska kuća Aggregate Films i Hello Sunshine, izuzetno uspješna tvrtka Reese Witherspoon koju je nedavno prodala za ogroman iznos. Režirat će ga Aline Brosh McKenna, još jedno ime zbog kojeg će, vjerujemo, hype oko filma strelovito rasti. McKenna je jedna od scenaristica uspješnica The Devil Wears Prada i 27 Dresses.

Reese Witherspoon u filmu Legally Blonde

Romantična komedija Your Place or Mine sigurno će vam zvučati poznato. Radnja prati dvoje najboljih prijatelja koji žive na suprotnim stranama američke obale i odluče zamijeniti kuće zbog čega im se životi potpuno preokrenu.” Podsjetila nas je na omiljenu božićnu romantičnu komediju The Holiday, no, tek ćemo vidjeti u kojem će se smjeru priča razvijati. Bez sumnje – široka će publika odbrojavati do ove filmske premijere!

Foto: Profimedia.hr, IMDb, screenshot

Učitati još
Zatvori