Samo nas jedan dan dijeli od nove sezone genijalne ‘Russian Doll’

Samo nas jedan dan dijeli od nove sezone
genijalne ‘Russian Doll’

Prošlo je otkad nas je serija Russian Doll osvojila, sasvim nenadano, bez puno promocije, a dosad je ostala jedna od najpodcjenjenijih Netflixovih serija. Iako je ostvarila zavidnu gledanost, rijetko se spominje kao biser ovog streaming servisa i najčešće se novim gledateljima sasvim izgubi u masi sadržaja na platformi.

Russian Doll se vraća 20. travnja

Nakon gotovo tri godine, Natasha Lyonne vraća se u seriju koja je još jednom kristalizirala njezin talent, ne samo na glumačkoj, već i autorskoj i producentskoj razini. Lyonne je više puta tijekom karijere imala glumačke ‘highlightse’, a Russian Doll je zasigurno najznačajniji. Prisjetimo se, prva se sezona serije razvijala se oko Nadije Vulvokov, autodestruktivne žene koja zapne u vremenskoj petlji u kojoj neprestano umire. Kad napokon upozna muškarca koji je jedini s njom u istoj petlji, Nadia se mora suočiti sa svojom prošlošću i događajima koji su je obilježili.

Druga sezona serije Russian Doll ponovno nas vraća Nadiji i Alanu (Charlie Barnett). Međutim, u novom poglavlju drugačije se nose s vremenom i kroz njega – putuju. Iz tajnovitih razloga, Nadia mora otputovati natrag u osamdesete godine i dokučiti ključ nove petlje u kojoj su se oni našli. U seriju stižu i neki novi likovi, a druga sezona premijerno izlazi 20. travnja. Samo nas jedan dan dijeli od čak 7 novih epizoda, a odmah ćemo vam prenijeti i prve dojmove!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori