Predstava o svemu što jedna ljubavna veza može podnijeti koju želimo pogledati
Predstava o svemu što jedna ljubavna veza može podnijeti koju želimo pogledati

Predstava o svemu što jedna ljubavna veza može podnijeti koju želimo pogledati

Ovaj petak i subotu u sklopu 13. Ljetnih noći Teatra Exit, na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak, imamo priliku pogledati kazališnu predstavu ‘Voliš li me?‘. Igraju Vesna Tominac Matačić i Žiga Čamernik, a režiju potpisuje Janez Vajevec. Ova zanimljiva predstava je na Prishtina International Theater Festival 2019. godine osvojila nagradu za najbolju predstavu, ali i nagradu za najbolju predstavu po izboru medija.

‘Voliš li me?’

Voliš li me?

Život koji smo sanjali  nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…?

Ovo su  neke  od tema koje otvara komedija „Voliš li me?“, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna »ljubavna« veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Voliš li me?

Mizanscena je jednostavna. Dvoje glumaca, stol i stolice te bezbroj fiktivnih predmeta koji ne postoje samo u mašti, već i u zbilji.

Foto: Pr

 

Jedan od vas će osvojiti dvije ulaznice za ovu zanimljivu predstavu za petak 29. srpnja. Možete ih osvojiti tako da pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na ifeellucky@journal.hr s predmetom maila ‘VOLIŠ LI ME?’ do četvrtka, 28. srpnja u podne. Dobitnika ćemo objaviti u četvrtak tijekom poslijepodneva i kontaktirati ga e-mailom. Dobitnik ulaznice može preuzeti prije predstave  na blagajni Centra mladih Ribnjak.  

Update: Dobitnica ulaznica je Meri Kekez Miljanić.

Učitati još
Zatvori