U Zagreb stiže hit predstava ‘Hotel 88’ koja je oduševila regiju
U Zagreb stiže hit predstava ‘Hotel 88’ koja je oduševila regiju

U Zagreb stiže hit predstava ‘Hotel
88’ koja je oduševila regiju

Nakon što je osvojio regiju, Hotel 88 stiže i u Zagreb! Riječ je o hvaljenoj predstavi koju će zagrebačka publika moći pogledati 21. studenog u Tvornici Kulture.

Predstava Hotel 88 je romantična priča koja predstavlja jedinstveni spoj suvremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije. Rađena je po motivima teksta Privatni životi engleskog književnika Noëla Cowarda.

Adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producentsku palicu je preuzeo Ljubomir Dorontić. U predstavi igraju Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Vladimir Aleksić i Milan Marić, koji se proslavio ulogom Tome Zdravkovića u filmu Toma.

S mladim glumcem smo nedavno imali i priliku ekskluzivno razgovarati, a spomenutog intervjua možete se prisjetiti ovdje.

Radnja predstave prati Viktora i Anu koji dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi u njemu proveli savršen medeni mjesec. S istim ciljem ondje stižu i Sandra i Marko. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku.

Tijekom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvero ljudi doživjet će strašne, ali i urnebesne promjene. Ulaznice za predstavu, kao i sve dodatne informacije, pronaći možete na linku.

Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori