Hit predstava Hotel 88 ponovno je rasprodana. Srećom znamo novi datum
Hit predstava Hotel 88 ponovno je rasprodana. Srećom znamo novi datum

Hit predstava Hotel 88 ponovno je
rasprodana. Srećom znamo novi datum

Nakon što je osvojio regiju, Hotel 88 ponovno stiže i u Zagreb! Ovu hvaljenu predstavu zagrebačka publika moći će ponovno pogledati i 24. travnja u Kazalištu Vidra.

Predstava Hotel 88 je romantična priča koja predstavlja jedinstveni spoj suvremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije. Rađena je po motivima teksta Privatni životi engleskog književnika Noëla Cowarda.

Adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producentsku palicu je preuzeo Ljubomir Dorontić. U predstavi igraju Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Vladimir Aleksić i Milan Marić, koji se proslavio ulogom Tome Zdravkovića u filmu Toma.

S mladim glumcem smo imali i priliku ekskluzivno razgovarati, a spomenutog intervjua možete se prisjetiti ovdje.

Radnja predstave prati Viktora i Anu koji dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi u njemu proveli savršen medeni mjesec. S istim ciljem ondje stižu i Sandra i Marko. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku.

Tijekom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvero ljudi doživjet će strašne, ali i urnebesne promjene. Ulaznice za predstavu, kao i sve dodatne informacije, pronaći možete na linku ili na blagajni Vidre. 

Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori