Imamo prijedlog za najbolje bingeanje ovih blagdana

Imamo prijedlog za najbolje
bingeanje ovih blagdana

Peaky Blinders je Netflixov poklon za blagdane

Od prije dva dana, točnije od 19. prosinca, na Netflixu je dostupna cijela četvrta sezona TV serije Peaky Blinders! Upravo se snima peta sezona i dok ju s nestrpljenjem čekamo, ovaj Netflixov blagdanski poklon obožavateljima je došao u pravo vrijeme! Drama o britanskim gangsterima s početka 20. stoljeća autora Stevena Knighta stekla je veliku popularnost od 2013. godine kada se počela emitirati i svaka sezona je dočekivana s najvećim nestrpljenjem.

četvrta, do sada posljednja sezona, ostavila je mnoge obožavatelje na samom kraju bez daha, tako da je ovo odlična prilika za prisjetiti se svega, nanovo pogledati sezonu i uživati u genijalnoj glumi, scenariju, kostimima i atmosferi koju su nam Peaky Blinders donijeli.

četvrta sezona je bila najuzbudljivija do sada, s raznim obratima, unutar familije i s njihovim saveznicima i protivnicima, ponekad se gledateljima činilo kao da gledaju seriju koja je zapravo spoj kultnog krimi trilera Heat i epskog filma Once Upon A Time in America

Gledali smo i neke nove likove (Luca Changreatta, Jessie Eden i Aberama Gold), a monolozi Toma Hardyja kao Alfie Solomon postali su sada već legendarni. Ponovno smo se zaljubili u lik Aunt Polly, vjerojatno najpametnije žene u cijeloj priči, a svi ostali likovi su bili stvarno na vrhuncu svojih priča.

Dok čekamo datum objave pete sezone, podsjetimo se četvrte, odvojite dan, dva i prepustite se jednoj od najuzbudljivijih povijesnih gangsterskih priča obavijenih tajnama, avanturom, ljubavnim aferama i s mnogo, mnogo uzbudljivih zapleta.

Učitati još
Zatvori