Sjećate se sapunice Osveta ljubavi? Stiže nam njezina treća sezona
Sjećate se sapunice Osveta ljubavi? Stiže nam njezina treća sezona

Sjećate se sapunice Osveta ljubavi?
Stiže nam njezina treća sezona

Quien es ese ombre… već na sam spomen ovih stihova mnogi će se prisjetiti sapunice Osveta ljubavi, koja je harala malim ekranima u prvom desetljeću 21. stoljeća. U originalu poznata pod nazivom Pasión de Gavilanes, ova kolumbijska telenovela nastala u produkciji (legendarne) kuće Telemunda sa snimanjem je započela 2003. godine, a radnju smo imali priliku pratiti kroz 188. nastavaka.

Telenovela donosi priču o trojice braće Reyes i tri sestre Elisondo, koji u jeku želje za osvetom spoznaju moć prave ljubavi. Juan i Norma, Oscar i Jimena, Franco i Sara… svaki obožavatelj serije imao je svoj omiljeni par.

Nakon 20 godina…

Obiteljska drama prožeta zabranjenim ljubavima pokazala se kao uspješan recept za privlačenje gledatelja širom svijeta. Globalna popularnost serije pridonijela je i tome da se nakon gotovo dvadeset godina vrati na male ekrane s drugom sezonom.

Obje sezone trenutno su dostupne na Netflixu, a prema najnovijim informacijama ondje ćemo uskoro imati priliku vidjeti i treću sezonu! Informaciju o njoj potvrdio je glumac Mario Cimarro, kazavši kao će ista biti realizirana isključivo zbog velikog interesa obožavatelja.

Što nam donosi treća sezona?

Novi nastavci ponovno bi mogli u prvi plan staviti pomladak obitelji Reyes-Elizondo. No, to nužno ne znači i rastanak od omiljenih nam parova! Podsjetimo, okosnicu druge sezone serije činila je optužba podignuta protiv Ericka i Leona Reyesa, sinovi blizanci Juana i Norme, koji bivaju optuženi za ubojstvo. Bio je tek prvi u nizu nemilih događaja u kojima su suočeni s izazovima koji će im zauvijek promijeniti živote.

A dok čekamo nastavak razvoja priče o životu najmoćnije obitelji u gradu San Marco, na Netflixu možemo uživati u ovim serijama na španjolskom jeziku.

 

Foto: IMDb, Profimedia

Učitati još
Zatvori