Jeste li pogledali novi true crime naslov na Netflixu o kojem svi pričaju?
Jeste li pogledali novi true crime naslov na Netflixu o kojem svi pričaju?

Jeste li pogledali novi true crime naslov na
Netflixu o kojem svi pričaju?

Na Netflix je stigla nova true crime dokumentarna serija koja je već sad jedna od najgledanijih naslova na toj streaming platformi. Riječ je o seriji Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom koja prati brutalan slučaj dvostrukog ubojstva iz 1985. godine u saveznoj državi Virginiji. Ovaj true crime već nazivaju jednim od najcreepy dokumentarcem u zadnje vrijeme.

Novi true crime na netflixu

Tko su počinitelji?

Jens Soering Nijemac je koji je s 18 godina došao u Ameriku. Tamo je upoznao 20-godišnju Elizabeth Haysom s kojom je stupio u vezu. Cijela država je saznala za njih kada su 30. ožujka 1985. godine brutalno ubijeni Derek i Nancy Haysom, Elizabethini roditelji. S obzirom na to da su Jens i Elizabeth nakon toga pobjegli u Englesku i preuzeli lažne identitete, odmah su postali sumnjivci. Kada su uhvaćeni i uhićeni, Jens je priznao krivnju, no na suđenju se dogodio preobrat. Jens je povukao priznanje i krivicu svalio na Elizabeth, a i ona na njega. On je osuđen na dvije doživotne kazne, a ona na 90 godina. Oboje su 2019. pušteni na uvjetnu, Elizabeth je deportirana u rodnu Kanadu, a Jens u Njemačku.

Novi true crime na netflixu

Dokumentarna serija daje uvid u neke nove detalje vezane za Jensovo priznanje koje je rezultiralo da ga zatvore. Jens je i jedan od intervjuiranih ljudi u seriji, a dandanas tvrdi da je nevin. Komentari na ovaj true crime hit su uglavnom pozitivni, a bizaran slučaj stvara zanimljivu priču sam po sebi. Netflix je poznat po odličnim true crime naslovima koji vas drže na rubu stolca, a Till Murder Do Us Part također je kaptivirao gledatelje. Zaslužuje li titulu novog true crime hita?

Foto: Netflix, Unsplash

Učitati još
Zatvori