Erotski triler Obsession novi je hit naslov na Netflixu
Erotski triler Obsession novi je hit naslov na Netflixu

Erotski triler Obsession novi je
hit naslov na Netflixu

Među novim Netflixovim naslovima koji su uspješno privukli pažnju zasigurno je i erotski triler Obsession. Ova četverodijelna britanska serija donosi priču o vezi cijenjenog londonskog kirurga sa zaručnicom njegova sina, koja se pretvori u strastvenu aferu i erotičnu opčinjenost. Opsesija, ljubav, ljubomora… riječi su istaknute u najavi novog Netflixovog naslova sugeriraju nam sve što trebate znati o novom naslovu. 

Kritika nije oduševljena, no kada su ovakvi naslovi u pitanju ipak glavnu riječ ima publika, a čini se kako je ona pokazala velik interes…

A što ako ste pogledali Obsession…

Kišni dani nisu ono što priželjkujemo, no predstavljaju sjajnu priliku da ih bez imalo grižnje savjesti radni dan provedemo pred malim ekranima. Ovoga puta izdvojili smo nove serije koje su pristigle na Netflix. Prijedlozi za maratonsko gledanje čekaju vas u nastavku.

PS: Ako već niste, obavezno pogledajte limitiranu seriju Beef koja je postala prava senzacija na društvenim mrežama. Više o njoj možete doznati ovdje.

The Night Agent

Male su šanse da seriju The Night Agent već niste pogledali jer već tjednima ne silazi s popisa najgledanijih, no možda je baš sada pravi trenutak da provjerite zašto se nalazi na tronu. Ukratko, priča je to o agentu FBI-a koji biva upleten u smrtonosnu urotu povezanu s krticom u Bijeloj kući.

Wellmania

Prva sezona australske serije Wellmania na duhovit nas i satiričan način upoznava s vodećim trednovima u wellnes industriji. (Ne)zgode glavne junakinje, koja je iz korjena primorana promijeniti zdravstvene navike, uspješno će vas ovog vikend aprikovati uz male ekrane.

Transatlantic

Radnja povijesne serije Transatlantic prati dvoje Amerikanaca koji sa saveznicima nastoje organizirati improviziranu misiju spašavanja u Marseillesu 1940. godine, kako bi pomogli izbjeglicama u bijegu iz Europe. Limitiranu seriju karakterizira gorko-slatka, gotovo klasična holivudska vibra koja uvelike pridonosi njezinoj popularnosti pa ne čudi što se našla među trenutno najpopularnijim novim naslovima.

Who Were We Running From?

Triler Who Were We Running From? donosi priču o majci i kćeri koje bježe od tajanstvene prošlosti. Zaklon pronalaze u hotelima, no u svim gostima vide potencijalnu prijetnju. Ako ste ljubitelj turske televizijske produkcije ovaj naslov ne biste smjeli propustiti. Također, prikazani kadrovi vodit će nas kroz neke od najljepših turističkih lokacija ove zemlje, uključujući Antaliju i Kapadokiju.

Florida Man

Trajanjem limitirana serija Florida Man nastoji spojiti komediji i misterij gledateljima otkrivajući priču o policajcu u dugovima koji se uplete u divlji i smrtonosni lov na blago. Priznajemo, djeluje kao jedna u nizu serija sličnog formata i izvedbe, no mogla mi predstavljati savršenu razbibrigu na kišne dane.

Foto: IMDb, Netflix

Učitati još
Zatvori