Nova sezona serije Manifest uskoro stiže na Netflix
Nova sezona serije Manifest uskoro stiže na Netflix

Nova sezona serije Manifest
uskoro stiže na Netflix

Dramska serija Manifest već tjednima ne silazi s popisa najgledanijih TV showova koje Netflix prikazuje u Hrvatskoj. Na ovom popularnom streaming servisu trenutno su dostupne sve tri sezone ove uzbudljive serije. Za sve obožavatelje imamo jednu dobru i jednu lošu vijest.

Počet ćemo s onom dobrom! Netflix je na svojim službenim stranicama najavio kako će četvrta sezona biti dostupna od petka 4. studenog 2022. godine. Loša vijest jest da će ovo ujedno biti i posljednja sezona serije.

Netflix Manifest

Što nas čeka u novoj sezoni?

Četvrta sezona Manifesta bit će podijeljena u dva dijela od po 10 epizoda. Radnja će započeti dvije godine nakon događaja koje smo imali priliku vidjeti u finalu treće sezone. Život obitelji Stone biva nepovratno izmijenjen ubojstvom majke Grace i otmicom kćeri Eden, a neutješni suprug i otac Ben učinit će sve da ponovno okupi preostale članove obitelji.

Manifest Netflix

Jedan od glavnih pokretača radnje bit će misteriozni putnik koji stiže s paketom za Cala Stonea. Sudeći prema najavama, on će izmijeniti sve što glavni akteri sada znaju o letu 828 te se pokazati ključnim za otkrivanje tajne poziva.

Također, nova sezona serije Manifest pružit će nam priliku da upoznamo još dva nova putnika čiji su životi dramatično izmijenjeni nakon prisustvovanja letu 828.

Netflix Manifest

Kakve nas promjene očekuju u glumačkoj ekipi?

Nova sezona ne donosi veliku promjenu u glumačkoj ekipi. Iznimka je Athena Karkanis koja se neće vratiti u ulozi Grace Stone budući da je njezin lik tragično preminuo u finalu treće sezone. Također, Jack Messina je napustio show nakon treće sezone, a u ulozi Cala Stona zamijenit će ga  Ty Doran.

Službeni trailer nove sezone Manifesta donosimo u nastavku:

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori