Manifest ruši rekorde gledanosti: Postoji naznaka kada dolaze posljednje epizode
Manifest ruši rekorde gledanosti: Postoji naznaka kada dolaze posljednje epizode

Manifest ruši rekorde gledanosti: Postoji naznaka kada dolaze posljednje epizode

Serija Manifest može se pohvaliti titulom trenutno najgledanije Netflixove serije. Njezina četvrta sezona premijerno je predstavljena u petak, 4. studenog, a od tada je prikupila fascinantnih 57 milijuna pregleda, čime je nadmašila i hitove poput Dahmera i The Watchera.

PS: Nove nastavke netom spomenutih serija moći ćemo gledati i naredne godine, a više o tome doznajte ovdje. Nažalost, četvrta sezona serije Manifest ujedno će biti i njezina posljednja.

Što nas čeka u novoj sezoni?

Četvrta sezona Manifesta podijeljena je u dva dijela od po 10 epizoda. Radnja započinje dvije godine nakon događaja koje smo imali priliku vidjeti u finalu treće sezone. Život obitelji Stone biva nepovratno izmijenjen ubojstvom majke Grace i otmicom kćeri Eden, a neutješni suprug i otac Ben učinit će sve da ponovno okupi preostale članove obitelji.

Manifest Netflix

Jedan od glavnih pokretača radnje bit će misteriozni putnik koji stiže s paketom za Cala Stonea. Sudeći prema najavama, on će izmijeniti sve što glavni akteri sada znaju o letu 828 te se pokazati ključnim za otkrivanje tajne poziva.

Također, nova sezona serije Manifest pružit će nam priliku da upoznamo još dva nova putnika čiji su životi dramatično izmijenjeni nakon prisustvovanja letu 828.

Kakve nas promjene očekuju u glumačkoj ekipi?

Nova sezona ne donosi veliku promjenu u glumačkoj ekipi. Iznimka je Athena Karkanis koja se neće vratiti u ulozi Grace Stone budući da je njezin lik tragično preminuo u finalu treće sezone. Također, Jack Messina je napustio show nakon treće sezone, a u ulozi Cala Stona zamijenit će ga  Ty Doran.

 

Netflix Manifest

Znakoviti datumi

Za kraj smo ostavili vijest koja će zasigurno zanimati sve obožavatelje serije. Naime, još uvijek nije dostupan podatak kada će imati priliku vidjeti posljednjih deset epizoda serije. Ipak, teorija koja kruži društvenim mrežama sugerira da bi se to moglo dogoditi u petak, 7. travnja 2023. godine. Naime, upravo je toga datuma Let 828 nestao nakon polijetanja.

Teoriju su podaprijeti argumentima kako je nova sezona najavljena 28. kolovoza, što je prema američkom sustavu označavanja datuma, referenca na broj leta 828. Nadalje, datum objave prvih deset epizoda četvrte sezone istovjetan je onom kada je let, pet godina kasnije, ipak sletio u New York.

 

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori