Nova romantična komedija Love at First Sight najgledanija je na Netflixu
Nova romantična komedija Love at First Sight najgledanija je na Netflixu

Nova romantična komedija Love at First
Sight najgledanija je na Netflixu

Filmovi nove generacije rijetko kad sadrže šarm stare dobre romantične komedije. S dolaskom woke kulture filmovi imaju tendenciju da budu realniji i samim tim više relatable. Iako je zapravo prava čar rom-com žanra da nam pruži dva sata čiste fikcije u kojoj besramno uživamo. Ipak, nekada nas stvaran život izvjesnim spletom okolnosti iznenadi pa neke priče zaista dobiju epitet filmske priče.

Novi naslov na Netflixu glasi Love at First Sight, a cijela priča (naravno) počinje jednim slučajnim susretom.

Love at first sight

Klasična ljubav na prvi pogled

Ako vam se glavna glumica čini poznata – gledali ste je u drugoj sezoni serije White Lotus, u ulozi koju je brilijantno odigrala. Haley Lu Richardson sjajan je izbor jer nam je njezin lik dovoljno poznat, ali istovremeno dovoljno svjež. Njezin romantički interes glumi Britanac Ben Hardy (Bohemian Rhapsody), a cijelu priču pripovijeda stjuardesa koju glumi Jameela Jamil (The Good Place).

Plot twist kreće na letu iz New Yorka za London, gdje se glavni protagonisti sreću i započinju svoju priču. Za manje od sedam sati leta će se zaljubiti jedno u drugo.

100.000 letova u jednom danu, 6.000.000 putnika. Jedna (prava) konekcija.

Love at first sight
Love at first sight

Vjerojatnost da na ovaj način sretnete svoju srodnu dušu je ravna čudu, ali postoje priče koje nas nekada demantiraju. Scenarij dolazi iz studija koji stoji iza filma To all the boys I’ve loved before, a to je definitivno bio cheesy but cool film koji smo voljeli.

Love at First Sight je najgledanije filmsko ostvarenje na Netflixu posljednjih tjedan dana, pogledajte ga pa zaključite je li je zaista vrijedan hypea.

*Članak je preizet s portala Journal.rs

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori