Nova sezona showa Next in fashion pravi je feel good naslov stvoren za bingeanje
Nova sezona showa Next in fashion pravi je feel good naslov stvoren za bingeanje

Nova sezona showa Next in fashion pravi je feel
good naslov stvoren za bingeanje

Na Netflix je stigla druga sezona showa Next in fashion. Za one koji još nisu upoznati s radnjom, premisa je sljedeća: Dizajneri u usponu natječu se kako bi zadivili stručni žiri, u nadi da će osvojiti veliku novčanu nagradu i postati nova senzacija u svijetu mode.

Dok je radnja prve sezone bila usmjerena na britansku modnu scenu, druga sezona odvodi nas u SAD. Voditeljsku palicu ponovno je preuzeo dizajner Tan France, dok mu se kao suvoditeljica pridružila manekenka Gigi Hadid, koja je na ovoj poziciji zamijenila influencericu Alexu Chung.

Što donosi nova sezona?

Nova sezona upoznaje nas s 12 novih, mladih dizajnera koji traže svoje mjesto pod suncem. Pred njih su postavljeni zanimljivi izazovi, koji uključuju reciklažu odjevnih komada, dizajnerske suradnje, kreiranje tematskih kolekcija te posebnih događanja nalik Met Gale.

Uz voditeljski dvojac u ulozi žirija na tjednoj bazi se izmjenjuju poznata imena iz svijeta mode, uključujući Donatellu Versace, Isabel Marant i Bellu Hadid.

Priznajemo kako smo novu sezonu Next in Fashion odgledali u trenu te je na nas ostavila pozitivan utisak pa smo se nemilo iznenadili kada smo vidjeli niz negativnih recenzija.

One se u prvom redu odnose na nedostatak kreativnosti zadataka, manjak vremena predviđenog za realizaciju istih te odabir kandidata upitnog talenta. Jedna od recenzija show je okarakterizirala kao “neuvredljiv, simpatičan i zaboravljiv”, a mi bismo istaknuli kako su upravo to njegove snage.

Feel good naslov

Riječ je o klasičnom feel good projektu Netflixove produkcije kojem s istim predumišljajem valja i pristupiti. Sadržaj je to koji će uspješno zagolicati pažnju svih ljubitelja mode, a natjecateljski karakter pridonijet će zanimljivosti formata – na kraju dana uvijek želimo da pobjedi baš naš favorit.

Njegova “zaboravljivost” u ovom je slučaju pozitivna jer nekad težimo upravo takvom sadržaju – onom uz koji ćemo privremeno pustiti mozak na pašu. Na pojedine dane zabavni showovi poput ovog su upravo ono što nam treba.

Foto: Netflix, Instagram (@nextinfashion)

Učitati još
Zatvori