Svi su se raspisali o dosad neviđenoj sceni iz serije ‘The Crown’

Svi su se raspisali o dosad neviđenoj sceni
iz serije ‘The Crown’

Serija-The-Crown-princeza-Diana

U četvrtoj sezoni serije The Crown Emma Corrin fantastično je utjelovila princezu Dianu. Svojom je izvedbom privukla mali milijun pozitivnih komentara i svjetsku pažnju, a nije nimalo kaskala za ostalim vrhunskim glumcima kao što su Olivia Colman, Helena Bonham Carter i njezin glavni partner u seriji – Josh O’Connor (koji glumi princa Charlesa). Prošlo je manje od godinu dana od posljednje sezone Netflixovog hita pa nove epizode ne očekujemo tako skoro. Ipak, mnoge je obožavatelje razveselila dosad neviđena scena iz četvrte sezone koju je produkcija jučer objavila.

The Crown peta sezona
The Crown peta sezona

U pitanju je Dianina izvedba pjesme All I Ask of You iz kultnog mjuzikla Phantom of the Opera kojom je htjela iznenaditi Charlesa. Pokazala mu je snimku povodom njihove sedme godišnjice braka, a mi smo vidjeli samo mali djelić Emme Corrin kao princeze Diane na televizoru. Iako je snimka fiktivna, kao i sve u seriji – postoji povijesna osnova i događaj na kojem se scena temelji. Netflix je sada objavio cijelu izrezanu scenu Emme Corrin kao princeze Diane, dok pjeva All I Ask of You. Utoliko je uzbudljivije jer je upravo zbog te izvedbe Corrin i odabrana za ulogu. Ovo iznenađenje sigurno će razveseliti sve obožavatelje serije koji će novu sezonu dočekati 2022. godine.

Olivia Staunton igrat će kraljicu u petoj i šestoj sezoni koje će pokrivati vremenski period devedesetih godina. U prvom će planu biti rasplet događaja između princa Charlesa i princeze Diane, odnos princa Andrewa i Sarah Ferguson te povijesno-političke okolnosti tog vremena. Novi će glumci utjeloviti i ostale likove pa ćemo tako gledati Elizabeth Debicki kao princezu Dianu, Dominica Westa kao princa Charlesa, Oliviju Williams kao Camillu Parker Bowles te Jonathana Prycea kao princa Phillipa.

Foto: IMDb, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori