Napokon znamo tko će glumiti princezu Dianu u posljednjim sezonama serije ‘The Crown’ i – oduševljeni smo!

Napokon znamo tko će glumiti princezu Dianu u posljednjim sezonama serije ‘The Crown’ i – oduševljeni smo!

Nakon što je nedavno objavljeno da će Kristen Stewart glumiti neponovljivu princezu Dianu u filmu ‘Spencer’, obožavatelji su željno iščekivali tko će ju utjeloviti u Netflixovoj uspješnici ‘The Crown.’ Streaming div konačno je potvrdio da ćemo kao princezu gledati Elizabeth Debicki!

Glumica je već poznata po ulogama u filmovima ‘The Great Gatsby’, ‘Widows’, ‘The Man From U.N.C.L.E.’, a glumi i u nadolazećem ‘Tenetu’ Christophera Nolana. Naslijedit će Emmu Corrin koja Dianu interpretira u četvrtoj sezoni koja tek treba izaći.

“Duh princeze Diane, njezine riječi i djela i danas žive u srcima mnogih. Velika mi je čast i privilegija pridružiti se ovoj seriji za koju sam se zakačila od prve epizode”, službeno je izjavila Debicki.

Trenutno je poznato da će se glumica pridružiti Imeldi Staunton koja će uskočiti u lik kraljice Elizabete, Lesly Manville u ulozi princeze Margaret te Jonathanu Pryceu koji će postati novi princ Philip. Posljednje dvije sezone u kojima će se Elizabeth Debicki pojaviti prikazivat će 90-e i rane 2000-e godine i događanja koja su tresla kraljevsku obitelj. ‘The Crown’ će interpretirati propast braka između Diane i Charlesa te njezinu tragičnu smrt u Parizu 1997. godine.

Foto: Profimedia.hr, Instagram

Učitati još
Zatvori