Uskoro nam stiže zadnja sezona serije Never Have I Ever
Uskoro nam stiže zadnja sezona serije Never Have I Ever

Uskoro nam stiže zadnja sezona
serije Never Have I Ever

Omiljena Netflixova serija Never Have I Ever vraća nam se 8. lipnja 2023. To će joj biti četvrta, ali i posljednja sezona kako je najavila kreatorica serije Mindy Kaling.

Kraj coming of age priče

Humoristična teen serija prati tinejdžericu Devi, Amerikanku indijskog podrijetla koja se bori s pubertetom i identitetom, a djelomično je inspirirana Mindynim stvarnim životom.

Never Have I EverS4

Kada je 2020. izašla prva sezona, svačija karantena je bila ispunjena Devinim potragom za mladom ljubavi i seksom. Kroz prve tri sezone Devi je to i pronašla, ali se i suočila s vlastitom nesigurnošću te naučila kako se usredotočiti na sebe.

Što nam donosi posljednja sezona?

Netflix je napokon izbacio trailer za Never Have I Ever u kojem možemo vidjeti kako izgleda Devin život nakon posljedice hook-upa s Benom. Koga će odabrati? Jednog od dečkiju iz ljubavnog trokuta u kojem se našla, nekog novog ili će odabrati sebe? Ove sezone likovi će maturirati nagovještavajući velike promjene i pripreme za život izvan srednje škole. Trailer obećava da će zadnja sezona biti rollercoaster emocija i novih iskustava.

Never Have I EverS4

Dolazi li nam mogući spin-off?

Iako serija završava sa četvrtom sezonom, Mindy Kaling otvorena je da se Never Have I Ever svijet nastavi širiti. Za Popsugar je otkrila kako bi spin-off mogao biti o jednom od najomiljenijih sporednih likova – Trentu Harrisonu, Paxtonovom najboljem prijatelju. Izgleda da ćemo morati pričekati kraj četvrte sezone da dobijemo odgovor i na to pitanje.

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori