Osobnost kao inspiracija: Omiljena domaća hair stilistica i Schwarzkopf Professional potpisuju kolekciju za plavuše
Osobnost kao inspiracija: Omiljena domaća hair stilistica i Schwarzkopf Professional potpisuju kolekciju za plavuše

Osobnost kao inspiracija: Omiljena domaća hair stilistica i Schwarzkopf Professional potpisuju kolekciju za plavuše

Kao i mnogo puta tijekom dugogodišnje karijere i rada poznate hair stilistice Evelin Benković i u ovoj kolekciji je inspiracija ležala u samoj osobi koja se nalazila ispred nje. Prava, živa, autentična osoba koju su njezin tim i ona uz pomoć Schwarzkopf Professional BLONDME koloracije transformirali i dali joj drugačiji izgled, ali zadržali njenu osobnost i posebnost.

Kao frizeru i umjetniku, ono što je poznatoj hair stilistici Evelin Benković uvijek bilo vrlo inspirativno je osmišljavati i dolaziti do najboljeg rješenja na pitanje kako određenu osobu prikazati u drugačijem looku, ali dosljedno njenom identitetu. Upravo to je BLONDME omogućio za ovu kolekciju – da je doista s vrhunskim proizvodima moguće u rekordnom roku promijeniti boju, ali sačuvati teksturu i zdravlje vlasišta i kose. Evelin ne skriva oduševljenje tonerima iz ove kolekcije jer kako ona kaže,  transformiraju kosu iz recimo bež u jako širok, prekrasan raspon tonova – od beach pa sve do gold i čokoladnih nijansi.

BlondME
Carlos, Nika i Ivana
BlondME
Carlos, Nika i Ivana

Tri različite, a opet povezane priče

„U ovoj smo kolekciji uspjeli dobiti tri popuno različite osobnosti. Upakirali smo njihov izgled, outfit, energiju, stiliziranje kose, koloraciju, makeup – i dobili tri različite, a opet povezane priče. To je meni bilo jako bitno kod stvaranja kolekcije jer nismo željeli imati tri identična modela. Htjeli smo baš tri autentične osobe koje predstavljaju apsolutno sve što mi radimo i što jesmo. Tako mi vidimo ljude koji dolaze u naš salon i s kojima godinama radimo: autentične, jedinstvene, unikatne“ – dodaje Evelin.

U ovoj sasvim odvažnoj kolekciji, našla su se tri prekrasna modela. Carlos je lice s tisuću lica, totalni new age guy koji sjajno nosi buntovni street fashion. Predstavlja lice budućnosti koje inspirira. Nika je prekrasna i svojom posebnom, dugom voluminozno plavom kosom, itekako privlači pažnju. Kod Nike je korištena tehnika sjenčanja korijena te kombinacija toplo hladnih tonova. Treći model je Ivana, samozatajna, čvrsta i predivna, a njezina trendi frizura je apsolutni hit ove godine.

BlondME
Carlos
BlondME
Nika
BlondME
Ivana

Proizvodi koji trebaju svakoj plavuši

Integrirana Dual Bond tehnologija u cijeloj BLONDME koloraciji i proizvodima za njegu pomaže smanjiti oštećenja na svim razinama. Štiti veze unutar kose tijekom kemijskih procesa i pomaže kreirati nove veze pomoću salonske i kućne njege. Također, sastoji se od dvije tehnologije – Anti-Metal Bond Protection tehnologije i 3D Bond Creation tehnologije. Integrirana Anti-Metal Bond Protection tehnologija u svim BLONDME proizvodima za koloraciju kreira zaštitni sloj oko veza unutar kose za minimalno lomljenje i oštećenja na kosi. Anti-Metal agensi hvataju i neutraliziraju metalne ione u kosi, a 3D Bond Creation tehnologija nalazi se u svim BLONDME salonskim i poizvodima za kućnu upotrebu.

BlondMe x Evelin
BlondMe x Evelin
BlondMe x Evelin
BlondMe x Evelin
BlondMe x Evelin
BlondMe x Evelin

‘Ne želimo beauty klonove’

Ova kampanja savršeno opisuje rečenicu koja se ističe kao misao – “Strong bonds for strong blondes”, a besprijekorna blond kosa je rezultat koji ne izostaje.

“Ovo je osobna kolekcija, a osobnost je za mene apsolutni trend. Htjeli smo poslati poruku podrške istinskoj autentičnosti. Ne želimo beauty klonove i ne moramo biti jedni od njih. Budimo svoji i volimo se onakvi kakvi jesmo” – zaključuje Evelin.

 

Na sinoćnjem ugodnom predstavljanju ove hrabre i kreativne kolekcije, u zagrebačkom Mime’s-u, našle su se i brojne poznate dame poput Martine Tomčić, Lane Klingor Mihić, Sandre Bagarić, Anamarie Raič, Lucije Lugomer, Nike Turković te brojni druge.

Anamaria Raič
Evelin Benković i Filip Šerić
Evelin Benković i Martina Tomčić
Evelin Benkovic
Lana Klingor Mihić
Lucija Lugomer
Marcela Vrček
Nika Turković
Sandra Bagarić
Tim salona Evelin i modeli
Tim salona Evelin
Nika
Modeli

Foto kampanje: Matea Smolčić Senčar
Video: Goran Debogović
Šminka: Iva Dujić
Styling – kreativni koncept: Nambi Kezić
Styling: Marcela Vrček
Kosa: Evelin Benković, Denis Mašić, Nikolina Borovec
Fotografije s eventa: Bojan Zibar

 

Učitati još
Zatvori