Save the dates: Filmovi koji na Netflix stižu 2023. godine
Save the dates: Filmovi koji na Netflix stižu 2023. godine

Save the dates: Filmovi koji na
Netflix stižu 2023. godine

Vrijeme je da zabilježite datume u kalendaru za neke od filmova koje morate pogledati u 2023.

Netflix je pripremio poslasticu za sve ljubitelje filmova, za bilo koje raspoloženje i zagarantiranu zabavu. Kao i svake godine, ususret novoj filmskoj sezoni lansirali su kratki video pregled svih naslova koji će stizati na popularnu streaming platformu.

Nova godina, novi Netflix filmovi

I dok često unaprijed znamo kako mnogi od filmova neće kvalitetom parirati oskarskim ostvarenjima, nekolicina naslova redovito iznenadi. Nema sumnje da se u Netflix produkciju ulažu vrlo visoke svote i da tako privlače renomirana filmaška i glumačka imena, a to zauzvrat privlači mnogobrojnu publiku. A format kroz koji u kućnoj atmosferi gledate upravo ta velika imena znači da ćete vjerojatno kliknuti na svaki od filmova koje je Netflix pripremio u 2023. godini.

U video pregledu filmova predstavljeno je šesnaest uzbudljivih naslova, uključujući: Extraction 2, Heart of Stone, Rebel Moon, The Mother, Your Place or Mine, Damsel, The Killer, They Cloned Tyrone, Murder Mystery 2, Leave the World Behind, Lift, Leo, Pain Hustlers, Luther: The Fallen Sun, A Family Affair, & You People.

Od akcijskih blockbustera, preko drama, romantičnih komedija, sci-fi trilera, obiteljskih avantura pa sve do dokumentaraca, Netflix tvrdi da ima sadržaj za sve. Također, ovih 16 naslova nije sve što ćemo od Netflixa vidjeti u toku godine. Na linku pronađite još iznenađenja!

Extraction 2
Murder Mystery 2

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori