Novi DS 7 postat će vaš omiljeni suputnik
Novi DS 7 postat će vaš omiljeni suputnik

Novi DS 7 postat će vaš omiljeni suputnik

DS 7 prvi je model koji je u cijelosti dizajnirala marka DS Automobiles. Inače, DS 7 CROSSBACK, predstavljen je 2017. godine kada je i najavio novi duh avangarde ovog brenda. Dobio je pohvale za svoj unutrašnji dizajn bez premca, nevjerojatnu profinjenost i najnaprednija tehnološka rješenja te je otvorio vrata novom razvoju, koji sada utjelovljuje novi DS 7.

DS 7 s novim unaprijeđenim dizajnom

Karakter novog DS 7 postignut je znatnim promjenama na njegovu prednjem i stražnjem kraju. Novi DS 7 i dalje je elegantan, ali dobio je na dinamičnosti zahvaljujući oštrijim, strukturiranim linijama i vrlo dosljednom dizajnu. Novi prednji kraj ističe se svojim oštrijim linijama koje naglašavaju ravnotežu svakog elementa DS 7 automobila. Kombinacija novih, tanjih prednjih svjetala DS PIXEL LED VISION 3.0 i dnevnih svjetala DS LIGHT VEIL besprijekorna je i izvedena u duhu visoke mode. Tanja stražnja LED svjetla nalik rožnatim ljuskama imaju efekt vrtloga te su također redizajnirana metaliziranom završnom obradom tamne boje. Ona naglašavaju jedinstveni izražaj novog DS 7.

Najbolja Francuska stručnost za ljubitelje lijepih materijala 

Baš kao i najveće pariške modne kuće, marka DS Automobiles posebnu pažnju posvećuje izboru materijala i njihovoj obradi. Presvlake u unutrašnjosti novog modela DS 7 stvaraju okruženje u kojem će svako putovanje biti drugačije.

U najprofinjenijoj inačici, novi DS 7, u ponudi dolazi u Nappa koži u dvije boje: Basalt crna i Pearl siva. Nove presvlake s naboranim efektom na koži Nappa sad su iskorištene i na armaturnoj ploči i oblogama vrata. Bez vidljivih šavova i spojeva zadržava se osjećaj i izgled prirodne kože. Koža je dodatno naglašena jer je prošivena linijama nalik svjetlosnom potpisu DS LIGHT VEIL. Pozornost posvećena detaljima u unutrašnjosti vidljiva je i na isprekidanim šavovima koje ovaj automobil izdvajaju od konkurencije.

Snažni benzinsko-električni hibridni i višenamjenski pogonski sklopovi

Marka DS Automobiles koristi više vrsta energije, a postigla je najniže emisije CO2 u Europi u posljednje dvije godine te je više puta osvojila prvenstvo u Formuli E. Sada su odlučili ponuditi novi DS 7 s više vrsta pogonskih sklopova, uključujući širok raspon triju plug-in hibrida od 225, 300 i 360 KS. Novi DS 7 E-TENSE 225 ima benzinski motor PureTech 180 i električni motor od 110 KS s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem i pogonom na dva kotača. Nova baterija kapaciteta 14,2 kWh osigurava 65 kilometara vožnje s nultom stopom emisija u mješovitoj vožnji prema WLTP-u te do 81 kilometra u gradskoj vožnji. Puni se oko dva sata na punjaču snage 7,4 kW. 

Tehnologija u središtu nove ponude DS 7

Multimedijski sustav jedna je od najvećih promjena kod novog DS 7 jer uključuje sustav DS IRIS SYSTEM. Riječ je o novom rješenju s posve prerađenim sučeljem koje se može u potpunosti konfigurirati, reaktivno je i uglađeno te podržava glasovne naredbe. Redizajnirani 12-inčni zaslon na dodir visoke rezolucije uključuje izbornik widgeta za pristup svim funkcijama jednim dodirom: kontrola povezane navigacije, prozračivanje, digitalni audio izvori i informacije o putovanju.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori