Što gledati? Donosimo listu 10 najpopularnijih Netflix filmova u Hrvatskoj
Što gledati? Donosimo listu 10 najpopularnijih Netflix filmova u Hrvatskoj

Što gledati? Donosimo listu 10
najpopularnijih Netflix filmova u Hrvatskoj

Ako ste i vi mođu sretnicima koji su spojili, a ne znate kako biste produženi vikend završili, predlažemo movie night. Sada kada smo vam dali ideju bilo bi dobro i da vam predložimo nekoliko filmova kako vi ne biste morali trošiti vrijeme na to. Znamo kako je to kada želimo nešto gledati, ne znamo što i onda pola večeri potrošimo na traženje filmova da bi nas naposljetku prošla volja. Ovog puta to se neće dogoditi jer u nastavku imamo popis 10 najpopularnijih Netflix filmova u Hrvatskoj za ovaj tjedan.

najgledaniji netflix filmovi

Najpopularniji filmovi na Netflixu u Hrvatskoj

Heart of Stone

Heart of Stone špijunski je triler za sve željne akcije. Prati priču agentice Rachel Stone, koju igra Gal Gadot, a koja mora na opasnu misiju kako bi sprječila hakera da upotrijebi sustav umjetne inteligencije nazvan “Heart”. Stone radi za tajnu organizaciju, a Heart je njihovo najdragocjenije i najopasnije oružje.

What Men Want

Filmski hit iz 2000. s Melom Gibsonom u glavnoj ulozi, dobio je 2019. remake iz ženske perspektive – What Man Want. Glavnu ulogu tumači Taraji P. Henson, koja radi kao sportska agentica u tvrtki kojom dominiraju muškarci. Nakon što ne dobije promaknuće, Ali na djevojačkoj popije sumnjivi čaj od lika po imenu Sister koji tumači Erykah Badu. Nakon toga odjednom može čuti muške misli, što će iskoristiti u svoju korist kako bi napredovala.

Paradise

Ako volite distopijske filmove ovo je za vas. Priča prati muškarca koji postaje svjestan tamne strane tvrtke koja manipulira vremenom, a za koju radi. Sve to događa se nakon što mu je žena prisiljena tvrtki dati 40 godina svog života kako bi otplatila dug.

Happiness for Beginners

Ovo je klasična, lagana Netflixova komedija. Prati priču svježe rastavljene učiteljica koja se našla na raskrižu života. U potrazi za novim početkom i ljubavi ona se prijavljuje za naporno grupno planinarenje koje sa sobom donosi brojne avanture.

Hidden strike

Jackie Chan i John Cena u istom filmu? Sto više poželjeti ako volite akcijske filmove? Dva pripadnika elitnih vojničkih postrojbi moraju prepratiti civile kroz paljbu i eksplozije. S obzirom na postavu, ovoj akciji neće nedostajati ni komedije.

Sahara

Dok na rijeci Niger istražuje pojavu smtronosne epidemije bolesti koja se prenosi vodom, istraživač Dirk Pitt otkriva tajnu iz vremena američkog Građanskog rata. U glavnim ulogama su Penelope Cruz i Matthew McConaughey.

Poisoned

Ako volite dokumentarce i ako vas nije strah čuti neke neugodne činjenice o hrani koju konzumiramo, ovo je film za vas. Ovaj film, kroz intervjue sa stručnjacima i oboljelima, otkriva istinu o bolestima koje se prenose hranom, a od kojih obolijeva sve više Amerikanaca.

In the Earth

Ovaj film s elementima horora prati znanstvenika koji u šumi traži nestalog kolegu. Vrlo brzo film dobiva mračni twsist u kojima glavni lik otkriva tamnu stranu Majke Zemlje.

The Croods: A New Age

Ovaj dugometražni animirani film prati Croodse koji su u potrazi za novim domom. Na tom putu nailaze na raj na zemlji u kojem, pak, žive Battermani. Tada kreće nevolje i dogodovštine. Ovaj film na Netflixu možete pogledati do 22. kolovoza.

Untold: Johnny Football

Još jedan dokumentarac na ovom popisu. Ovaj govori o strelovitom usponu i još bržem padu igrača američkog nogometa Johnnyja Manziela. O njemu u filmu govore prijatelji, treneri, ali i on sam.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori