Čini se kako Seinfeld nakon 25 godina dobiva nove nastavke
Čini se kako Seinfeld nakon 25 godina dobiva nove nastavke

Čini se kako Seinfeld nakon 25
godina dobiva nove nastavke

Više od 25 godina nakon finala Seinfelda, čini se da bi omiljeni sitcom mogao dobiti alternativni kraj. Ne, nije šala! Tijekom stand-up seta Jerry Seinfeld je na nedavnom nastupu otkrio bostonskoj publici kako skriva malu tajnu o finalu showa.

“Nešto će se dogoditi što ima veze s tim završetkom”, kazao je Seinfeld aludirajući kako bi, na oduševljenje brojnih obožavatelja, serija mogla dobiti zadovoljavajući završetak.

Seinfeld

Show o ničemu koji je zaludio svijet

Podsjetimo, serija završava tako što glavni protagonisti bivaju uhićeni i smješteni u pritvor. Više od 76 milijuna finale je uživo pratilo preko malih ekrana, što ga je učinilo jednim od najgledanijih televizijskih prijenosa u povijesti. Posljednja epizoda izazvala je niz negativnih reakcija, mahom jer je publika smatrala kako omiljen im serijal nije dobio zasluženi završetak.

Zanimljivo, s godinama se i Seinfeld složio s ovom konstatacijom i izrazio žaljenje pa ne čudi što gledateljima namjerava ponuditi alternativni završetak.

Seinfeld

Jerryjeva smicalica ili?

Seinfeld je jedan od onih naslova koji se ubraja u kultne serije 90-ih koje uvijek možemo ponovo pogledati. Sada ostaje pitanje hoćemo li Jerryja, Elaine, Georgea i Kramera ponovno vidjeti na malim ekranima ili će se reunion, koji bi ponudio alternativni završetak, odviti na nekoj drugoj platformi.

Naravno, uvijek ostaje mogućnost kako je riječ o dobroj Jerryjevoj podvali zahvaljujući kojoj uspješno dobiva medijsku pažnju. Dok pratimo razvoj situacije, u svih devet sezona serije možemo uživati na Netflixu, a dostupne su na linku.

Foto: Profimedia, IMDb

Učitati još
Zatvori