Na Netflix je stigla nova sezona hvaljene serije Lupin. Imamo sve detalje
Na Netflix je stigla nova sezona hvaljene serije Lupin. Imamo sve detalje

Na Netflix je stigla nova sezona hvaljene
serije Lupin. Imamo sve detalje

Pogodite tko se vraća u Grad svjetla, istaknuto je u opisu kojim je objavljeno kako na male ekrane uskoro stiže treća sezona serije Lupin. Obožavatelji Netflixovog hita na nove su nastavke čekali dvije godine, a u novoj sezoni moći će uživati od 5. listopada. 

Lupin
Lupin

Što nam donosi nova sezona?

Prema najavi, čini se da će gledatelji sada napokon moći saznati više o obračunu glavnog junaka s beskrupuloznim tajkunom Hubertom Pellegrinijem, odgovornim za smrt Assaneova oca Babakara. Na kraju druge sezone Assane je uspio razotkriti Hubertove zločine, zbog kojih je i priveden. Međutim, ostaje pitanje hoće li se negativac ondje zadržati s obzirom na sve svoje korumpirane veze.

Lupin
Lupin

Sada najtraženiji čovjek u Francuskoj, Assane odlučuje da je za njegovog sina Raoula i bivšu partnericu Claire bolje ako nakratko nestane s radara. Ipak, teško se nosi s patnjom koju njegova obitelj mora podnijeti zbog njega te se vraća u Pariz kako bi im ponudio ludi prijedlog: napustiti Francusku i započeti novi život negdje drugdje. Ipak, pokazat će se kako duhovi prošlosti nikad nisu daleko, a neočekivani povratak preokrenut će njegove planove naglavačke…

Lupin
Lupin

U naslovnoj ulozi serije Lupin ponovno ćemo imati priliku vidjeti genijalnog Omara Sya, a najavni video nove sezone donosimo vam u nastavku. Heroj ili zločinac, vječno je pitanje koje prati ovog junaka, a s nestrpljenjem iščekujemo nastavak njegove priče.

Foto: IMDb, Netflix

Učitati još
Zatvori