Dočekali smo službeni teaser treće sezone omiljene serije Lupin
Dočekali smo službeni teaser treće sezone omiljene serije Lupin

Dočekali smo službeni teaser treće
sezone omiljene serije Lupin

Netflixova uspješnica – francuski triler Lupin dobio je svoj službeni teaser i gledateljima otkrio kakve nas napetosti čekaju u trećoj sezoni uzbudljive serije. Iako nisu otkrili kada točno sezona stiže, uspjeli su nas zaintrigirati radnjom. Nova sezona serije o pljački mogla bi osvojiti srca gledatelja po treći put.

Lupin – napeta serija čiji nastavci uskoro stižu

Prisjetimo se, Lupin je serija koja je bazirana na kultnoj francuskoj knjizi Mauricea Leblanca o Arsenu Lupinu – lopovu i majstoru prerušavanja. Glavni lik Assane Diop u prvoj sezoni organizira pljačku ogrlice Marije Antoanete iz muzeja Louvre. Kasnije saznajemo kako je ta pljačka zapravo osveta Assaneovog oca. Otac je prije 20 godina bio optužen za zločin koji nije počinio. Kombinacija napetosti, neizvjesnosti te šarmantnog i interesantnog lika Assanea ostavila nas je u finalu druge sezone u kojem se on napokon osvećuje Hubertu Pellegriniju koji je u prošlosti smjestio njegovom ocu. Upravo je kraj 2. sezone zapravo i početak treće koja nam stiže.

nova-sezona-serije-Lupin

A što nas čeka u ovoj sezoni?

U trećoj sezoni Assane se skriva i pokušava naučiti živjeti daleko od svoje žene i sina što mu jako teško pada. Zbog patnje se ipak odlučuje vratiti u Pariz kako bi im predložio da napuste Francusku i započnu novi život negdje drugdje. Taj povrat probudit će duhove prošlosti i preokrenut njegov plan naglavačke. Postat će glavna meta u Parizu, a njegova sposobnost prerušavanja doći će do izražaja više nego ikada. Hoće li Assane u tome uspjeti ili će ipak biti uhvaćen stoji za vidjeti. Jedva čekamo da sezona napokon stigne i da uživamo u novim napetim nastavcima.

Do tada uživajte u službenom teaseru.

Foto: IMDb, YouTube

Učitati još
Zatvori