Ako vam se svidjela Fool Me Once, onda svakako pogledajte i ove serije
Ako vam se svidjela Fool Me Once, onda svakako pogledajte i ove serije

Ako vam se svidjela Fool Me Once, onda
svakako pogledajte i ove serije

Ako vam se svidio prvi ovogodišnji Netflixov naslov Fool Me Once i pregledali ste ga u hipu, na pravom se mjestu. Ovoga puta izdvojit ćemo dostupne naslove koji bi vam mogli utažiti gledalačku žeđ, dok čekate neki novi naslov istog žanra.

Za početak mogli biste pogledati i preostalih pet naslova koja donose ekranizaciju djela književnika Harlana Cobena. Da je riječ o pravom majstoru pera svjedoči i podatak da je dobitnik triju najprestižnijih nagrada u žanru krimića. Pronaći ih možete ovdje, a među njima ističemo:

krimi serije Netflix

The Stranger

Riječ je o prvom Cobenovom djelu koje je adaptirano u Netflixovu seriju. Prati slučaj obitelji čije tajne bivaju razotkrivene pojavom tajanstvenog stranca. Stvari i u ovom slučaju nisu onakve kakvima se čine…

krimi serije Netflix

The Woods

Ovoga puta riječ je o miniseriji poljske produkcije u kojoj radnju pratimo kroz dvije vremenski odvojene priče. Riječ je o slučaju koji će se uspješno aktualizirati 25 godina nakon zlosutnog čina, a s novim dokazima možda stigne i toliko željen zaključak.

krimi serije Netflix

Stay Close

Troje naizgled potpuno nepovezanih aktera spojit će jedan nestanak. No, isti će pokazati kako su itekako povezani događajima iz prošlosti, koji sve više prijete i njihovoj svakodnevici.

Preostali naslovi koji bi vam se mogli svidjeti, a dostupni su na Netflixu:

A Nearly Normal Family

A Nearly Normal Family

A baš kao što naslov sugerira, radnja prati jednu naizgled normalnu obitelj čiji se život dramatično mijenja nakon što biva upletena u ubojstvoSve nesretne obitelji nesretne su na svoj način, poznati je Tolstojev književni citati koji će se ispoljiti i u ovom djelu. Više o seriji pročitajte ovdje.

krimi serije Netflix

Somewhere Between

Serija prati majku koja dobiva jedinstvenu priliku ponovno proživjeti tjedan u kojem je tragično izgubila kćer. Pritom treba zaustaviti serijskog ubojicu jer u suprotnom će zauvijek izgubiti dijete. 

krimi serije Netflix

Inside Man

Napeta radnja, Stanley Tucci i David Tennent tri su ključne riječi koje će biti dovoljan razlog da pogledate četverodijelnu seriju Inside Man. I sasvim dovolja pozivnica da ju dodate na svoju binge listu.

krimi serije Netflix

Bodies

Riječ je o miniseriji koja uspješno spaja napeti krimić sa SF elementima. Pokretač radnje: Jedno tijelo pronađeno je u rijeci na istoj lokaciji u četiri različite godine. Slučaj je ovo koji će spojit četiri sasvim detektiva koja su djelovala u različitim stoljećima.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori