Ako pitate gledatelje, na Netflixu se pojavila još jedna dobra serija
Ako pitate gledatelje, na Netflixu se pojavila još jedna dobra serija

Ako pitate gledatelje, na Netflixu se
pojavila još jedna dobra serija

Naslov ovog teksta u prvom redu počiva na sjajnim komentarima koje su gledatelji serije A Nearly Normal Family ostavili na recentnim stranicama za recenziranje televizijskog sadržaja. Netflixova nova miniserija okarakterizirana je kao savršeni materijal za sve one koji vikende vole provesti ušuškani pred malim ekranima. Donosi nam ekranizaciju istoimenog književnog predloška švedskog pisca  M.T. Edvardssona.

A Nearly Normal Family
A Nearly Normal Family

Narušena obiteljska idila

A baš kao što naslov sugerira, radnja prati jednu naizgled normalnu obitelj čiji se život dramatično mijenja nakon što biva upletena u ubojstvo. Sve nesretne obitelji nesretne su na svoj način, poznati je Tolstojev književni citati koji će se ispoljiti i u ovom djelu.

U središtu radnje je 19-godišnja djevojka, Stella Sandell koja biva optužena za ubojstvo svog 32-godišnjeg dečka Chrisa Olsena. Njezini roditelji spremni su na sve kako bi dokazali njezinu nevinost, a hoće li u tome uspjeti ostaje vam saznati u šest epizoda miniserije.

A Nearly Normal Family
A Nearly Normal Family

Naslov koji je izazvao interes

Obiteljska drama s elementima trilera uspješno je privukla gledatelje koji navode kako je vrlo lako pratit radnju zahvaljujući uspješno razrađenom predlošku popraćenim sjajnom glumom. Također, ovaj švedski televizijski naslov od gledatelja ne iziskuje previše moždanog napora, a istovremeno pruža zadovoljavajuće gledalačko iskustvo.

Ne čudi stoga što se A Nearly Normal Family našla i na vrhu ljestvice najgledanijih Netflixovih serija u našoj zemlji. Najavni video serije, koji vam može dočarati njezinu atmosferu, čeka vas u nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori