Stiže li nam još jedan Game of Thrones spin-off?
Stiže li nam još jedan Game of Thrones spin-off?

Stiže li nam još jedan Game of
Thrones spin-off?

Iako fanovi tek čekaju da svjetlo dana ugleda House of the Dragon, dugoiščekivana serija koja prati životni put i uspon kuće Targaryen iz serije Game of Thrones, čini se kako je još jedna serija u najavi. Riječ je o priči u čijem bi središtu bio Jon Snow, a o svemu se naveliko počelo pričati prije nekoliko dana. Ako je vjerovati nekim izvorima, s razvojem ove priče se već krenulo.

Događaji nakon velikog finala

Naziv serije još uvijek nije poznat, a pretpostavlja se da bi pratila događaje koji su uslijedili nakon onih koje smo prije tri godine imali priliku vidjeti u finalu serije. Navodno je i glumac Kit Harrington, kojeg je serija Game of Thrones i proslavila, voljan reprizirati ulogu Jon Snowa. A riječ je o ulozi koja mu je definitivno obilježila karijeru. Ako se serija snimi u ovom obliku, brojni će gledatelji imati priliku saznati sudbinu likova koji su preživjeli sve peripetije u originalnoj seriji.

Inače, Jon Snow je posljednji puta viđen na svom putu prema sjeveru, izvan granica zida, zajedno s plemenom ‘Wildlingsa’. Sve to dogodilo se nakon epske bitke s vojskom zombija, poznatima kao ‘White Walkers’. Mnogi smatraju kako bi nova priča bila prilika i da se sazna kako je tekla priča nakon što je sve dobilo svoj rasplet u originalnoj seriji. Također bismo mogli dobiti i uvid u sudbine nekih drugih likova. Međutim, zasada su to samo nagađanja te se čeka službena potvrda da je serija u nastajanju.

Spin-off koji će obilježiti godinu

Inače, serija House of the Dragon s prikazivanjem kreće krajem kolovoza. Radnja je smještena otprilike 200 godina prije događaja iz serije Game of Thrones. Iako je riječ o spin-offu, ova je serija jedna od najiščekivanijih ove godine. Upravo je to dokaz kako čarobni svijet pisca George R.R. Martina ne prestaje oduševljavati gledatelje i čitatelje diljem svijeta.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori