Pogledajte prve kadrove novog Jokera. Poznat je i datum kada stiže u kina
Pogledajte prve kadrove novog Jokera. Poznat je i datum kada stiže u kina

Pogledajte prve kadrove novog Jokera. Poznat
je i datum kada stiže u kina

Filmski naslov kojem se posebno veselimo drugi je nastavak kultnog Jockera, u kojem je glavna uloga osebujnog zlikovca povjerena Joaquinu Phoenixu. Ista mu ju priskrbila salve pohvala, a kulminirala je osvajanjem prestižnog zlatnog kipića na dodjeli Oscara 2019. godine.

Nažalost film Joker: Folie à deux na velika platna stići će tek u listopadu 2024. godine, no zahvaljujući redatelju Toddu Phillipsu dobili smo priliku vidjeti prve kadrove spomenutog filma.

Redatelj je putem Instagrama podijelio fotografiju koja prikazuje Joaquina Phoenixa i njegovu novu glumačku partnericu – Lady Gagu. Popularna pjevačica u novoj glumačkoj ulozi utjelovit će Harley Quinn, psihijatricu koja se nađe opčinjena Jokerom.

Riječ je o liku koji je nedavno doživio niz filmskih adaptacija, uključujući popularni nastup Margot Robbie koja je Quinn prethodno glumila u filmovima Odred samoubojica i Ptice grabljivice.

Naslov nastavka, Folie à Deux, referenca je na medicinski izraz za identičan ili sličan mentalni poremećaj koji pogađa dvoje ili više ljudi, obično članove uže obitelji. Zanimljivo, novi je nastavak Jokera opisan kao mjuzikl, što ga uvelike razlikuje od njegovih prethodnika. U tijeku je snimanje novog nastavka, a u medije su procurile fotografije nastale na setu u Los Angelesu.

Poznato je kako će radnja novog filma biti smještena u 1983. godinu, dvije godine dalje od događanja u originalnom filmu. Fotografije nam otkrivaju kako Joker nije sam, već ulicama Los Angelesa hoda u pratnji drugih Jokera. Njihova poveznica još uvijek nije razjašnjenja, ali daje nam naznaku kako nas čeka zanimljiv nastavak. Poznato je i kao bi u kina trebao stići 4. listopada 2024. godine.

Foto: Instagram (@toddphillips), IMDb, Profimedia

Učitati još
Zatvori