Poznat je datum izlaska filma ‘Joker: Folie à Deux’
Poznat je datum izlaska filma ‘Joker: Folie à Deux’

Poznat je datum izlaska filma
‘Joker: Folie à Deux’

Nekontrolirani smijeh, ludost, uvrnuti smisao za humor, maštarije, boje i otkačena odijela, karakteristike su istaknutog superzlikovca Jokera. Prije tri godine kina diljem svijeta ‘pomeo’ je psihološki triler Joker u režiji Todda Phillipsa. Radnja filma događa se u ranim 1980-ima, kada je grad u kojem glavni protagonist živi, Gotham City, bačen na koljena, a kriminal predstavlja jedini način za preživljavanje.

Joker: Folie à Deux

Velika filmska uspješnica dobiva svoj nastavak, a već je poznat i njegov radni naziv. Ovu vijest potvrdio je sam redatelj Phillips, koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju scenarija. Na njoj je vidljivo i ime nastavka – Joker: Folie à Deux.

Međutim, ono što je fanove filma oduševilo jest i fotografija Joaquina Phoenixa kako čita scenarij. Time je službeno potvrđeno kako se proslavljeni glumac vraća svojoj ulozi karijere.

Doslovni prijevod fraze Folie à Deux glasio bi ‘zajedničko ludilo’, stoga se čini kako će novi nastavak u fokusu imati kolektivni kaos koji Joker stvara na svom putu, sve dok se u jednom trenutku ne susretne s Batmanom.

Prema filmskom redatelju Toddu Phillipsu, Joker: Folie à Deux premijerno će biti prikazan 4. listopada 2024. Pretpostavlja se kako će drugi dio filma nastaviti tamo gdje smo s pričom i stali. Također je potvrđeno da će u drugom nastavku jedna od uloga pripasti svjetski poznatoj pop zvijezdi Lady Gagi. Hoće li biti riječ o pomalo drugačijem mjuziklu, preostaje vidjeti.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori