‘Igre gladi’ dobit će svoj novi nastavak, a znamo i kada
‘Igre gladi’ dobit će svoj novi nastavak, a znamo i kada

‘Igre gladi’ dobit će svoj
novi nastavak, a znamo i kada

Kada bismo morali navesti filmske naslove i knjige koje su obilježile prošlo desetljeće zasigurno bi se na popisu našla djela iz ‘Igre gladi’. Na zadovoljstvo svih fanova, uspješna filmska trilogija svih vremena dobit će svoj nastavak! Film pod nazivom ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ prikazat će sve što se događalo prije nego što su Katniss i Peeta uopće rođeni. Umjesto toga, glavni fokus je na predsjedniku Snowu. Kao i originalna tri filma, ovaj je također temeljen na istoimenom romanu Suzanne Collins iz 2019. godine.

„The Ballad of Songbirds and Snakes“ prati priču o mladom predsjedniku Coriolanusu Snowu kojeg je u originalnoj trilogiji glumio Donald Sutherland. U ovome filmu ulogu Snowa utjelovit će glumac Tom Blyth. Projektu se pridružuje i Rachel Zegler koja će preuzeti ulogu Lucy Gray Baird. Sa samo 18 godina, Snow je izabran da bude mentor Lucy Gray Baird, djevojci iz osiromašenog Distrikta 12, tijekom 10. Igara gladi.

„Kao i svi, prvi put sam vidjela Rachel Zegler u West Side Storyju i znala sam da gledam zvijezdu koja će dominirati na ekranima čitavu generaciju“, rekla je Jennifer Lawrence. „Lucy Grey joj kao glumici savršeno odgovara: lik je hrabar, neovisan i prkosan, ali i ranjiv, emotivan i pun ljubavi. Rachel će ovaj lik učiniti nezaboravnim.“ Film izlazi 17. studenog 2023. godine, a u nastavku pogledajte trailer.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori