Ovih se dana ozbiljno razmišlja o početku snimanja Harry Potter serije
Ovih se dana ozbiljno razmišlja o početku snimanja Harry Potter serije

Ovih se dana ozbiljno razmišlja o početku
snimanja Harry Potter serije

Harry Potter, dječak velika srca s ožiljkom u obliku munje koji završi u legendarnom svijetu čarobnjaštva, obilježio je djetinjstvo svih nas. Stoga ne čudi činjenica da serijal vole sve generacije. Početkom ove godine izašao je Harry Potter reunion kojem se masovna publika i tisuće obožavatelja koji su odrasli s ekipom filmova – toliko veselila. Emotivni specijal donosi intervjue s glumačkom ekipom koju smo imali priliku gledati tijekom svih osam filmova od 2001. do 2011. godine.

Harry Potter obilježio je djetinjstvo svih nas

Među vijestima iz TV i filmskog svijeta, jedna nas je posebno oduševila. Daily Mail izvještava da sve više kruže glasine o produktivnom sastanku J. K. Rowling i novog šefa Warner Brothersa Davida Zaslava. Nagađa se da je dogovor sklopljen prije najmanje šest mjeseci te da scenaristi već naveliko rade na TV seriji vezanoj za mladog čarobnjaka.

Iz Warner Brothersa demantiraju ovu priču i ne žele čak ni potvrditi sastanak između Davida Zaslava i J. K. Rowling. Ljudi koji rade za HBO o spin-offu Potter govore samo kao o činjenici. Dakle nije još sve izgubljeno, ali da su mišljenja podijeljena, jesu.

Mnogima je dosta iskorištavanja omiljenih likova i smatraju da će biti teško donijeti svježi pogled na sveukupni sadržaj, a neki vide to kao priliku za spin-off kakav još nije viđen. Pratite nas jer ćemo vas o svemu pravovremeno obavijestiti!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori