Nakon 10 godina, stiže nam Harry Potter reunion!

Nakon 10 godina, stiže nam
Harry Potter reunion!

Fenomen reuniona već neko vrijeme vlada TV prostorom, a najbolji je primjer relativno recentni reunion serije Friends. Ponovno okupljanje kultnih filmskih ili TV ekipa uvijek izazove oduševljenje među obožavateljima, a posebno kad se isto dogodi godinama nakon što smo ih posljednji put vidjeli zajedno pred kamerama. Nakon Friendsa, najveću groznicu zasigurno će izazvati okupljanje glumaca iz filmova o Harryju Potteru, filmskom serijalu koji je obilježio generacije i generacije gledatelja.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

Kako bi obilježili 20 godina prvog filma Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, glavni glumci sastat će se na novom specijalu na HBO Maxu. Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger) i Rupert Grint (Ron Weasley) okupit će se u specijalu Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts kako bi proslavili obljetnicu! Epizoda će prikazivati bogatu priču iza Harry Potter filmova te intervjue s glumačkom postavom, a glavnim će se lica pridružiti i filmaš Chris Columbus i druge zvijezde koje smo gledali tijekom osam filmova o čarobnjaku i Hogwartsu.

Poslušat ćemo tako, primjerice, odličnog Ralpha Fiennesa, Helenu Bonham Carter, Imeldu Staunton, Toma Feltona, Garyja Oldmana i druge koji su bili dio kultnih filmova. Da stvar bude bolja, epizoda će izaći 1. siječnja 2022. stoga nema boljeg načina da zakoračimo novu godinu!

“Prošli smo nevjerojatno putovanje od premijere prvog filma i svjedočili kako se pretvara u impresivan svemir koji je, u najmanju ruku, magičan. Retrospektivni specijal odat će počast svima kojima je ovaj kulturalni fenomen dotaknuo živote – od talentirane postave i ekipe koja je dala svoje sve za ovu filmsku franšizu, do fanova zbog kojih je svijet čarobnjaka živ i dvadeset godina kasnije”, izjavio je Tom Ascheim, predsjednik Warner Bros. studija koji stvara sadržaj za djecu i mlade.

Mi smo ovaj pravi pop kulturalni spektakl već stavili u kalendar!

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori