Ovo su filmovi s prezgodnim glumcima idealni za večer s frendicama

Ovo su filmovi s prezgodnim glumcima
idealni za večer s frendicama

Vikend je idealno vrijeme za odmor i ušuškavanje pod dekicom uz omiljene serije ili filmske naslove. Ako ste već pogledali sve novo što se nudi, zagrebite malo u klasike. Ovo su filmovi s prezgodnim glumcima idealni za girls night, a koje bez problema možete gledati i s vašim partnerima. Ispecite kokice i pripremite se na filmske klasike s najzgodnijim glumcima.

Drive

Neodoljivi Ryan Gosling u filmu u kojem je poprilično puno puta njegova glava u prvom planu i na to se apsolutno nitko ne buni. Priča prati vrhunskog vozača, hollywoodskog kaskadera koji zarađuje kao vozač u obavljanju prljavih poslova za podzemlje. Stvari se kompliciraju i on se nađe na meti najopasnijih ljudi u Los Angelesu.

Fight Club

Filmski klasik svih generacija, osim sjajnom radnjom, fotografijom u filmu i neočekivanim filmskim obratom obiluje vrhunskim glumcima. Edward Norton i brad Pitt u jednoj osobi, može li bolje?

Oceans eleven

George Clooney planira istodobno opljačkati tri casina u Las Vegasu a u tome mu pomaže hrpa njegovih zgodnih prijatelja i “suradnika” u zločinu. Razigran i zabavan, ovaj film je definitivno uvijek preporuka kada se želite potpuno opustiti.

The lake house

Ovaj, ali i svi drugi filmovi u kojima glumi Keanu Reeves godinama su na listi omiljenih među ženskim spolom. Osim što je zgodan, Keanu je bez premca vrhunski glumac, a kako se šuška i potpuno normalan čovjek. Svakim filmom sve nas više zainteresira, a što je stariji to je i zgodniji. Ovo je odličan romantični film kojeg morate pogledati barem jednom.

Limitless

I ovaj gospodin, Bradley Cooper, prometnuo se u hollywoodskog ljepotana, a doslovno svaki film koji snimi, ženama diljem svijeta još više oduzima dah. Osim u ovom filmu gledamo ga i u sjajnim nastavcima Mamurluka, kao i u romantičnoj uspješnici koju je snimio s Lady Gagom “A star is born”.

Lista filmova je poprilično duga

Kada bi ulazili u dublja nabrajanja mogli na ovu listu dodati još pregršt filmova. Neki od njih su i svakako The Prestige, The Notebook, svi filmovi s Tom Hardyjem, filmovi s Leonardom Di Caprijem te neizostavnim Matthewem McConaugheyem.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori