Spoiler Alert: Ovaj božićni romantični film će vam sigurno izmamiti suze
Spoiler Alert: Ovaj božićni romantični film će vam sigurno izmamiti suze

Spoiler Alert: Ovaj božićni romantični
film će vam sigurno izmamiti suze

Glumac Jim Parsons, koji je svijet oduševio ulogom znanstvenika Sheldona Coopera,  vraća se na veliko platno u novom božićnom filmu. Riječ je o adaptaciji memoara američkog novinara Michaela Ausiella nazvanog Spoiler Alert: The Hero Dies.

Ekranizacija uzima kraći naziv, a usmjerena je na događaje koji slijede nakon što je suočen s viješću kako je njegovom suprugu, fotografu Kitu Cowanu, dijagnosticiran neuroendokrini tumor.

spoiler alert

Film Spoiler Alert gledateljima će priuštiti pravi vrtlog emocija. Od prvog susreta u božićnim svjetlima okupanom New Yorku, preko dugogodišnjeg zajedničkog života, sve do bolnog oproštaja prouzrokovanog zloćudnom bolešću. Baš kao što je naznačeno u najavi, riječ je o filmu koji će vas ganuti (na nekoliko načina).

spoiler alert

Vijest o snimanju ovog filma prvi puta je spomenuta još 2017. godine, no brojne odgode su dovele do toga da je premijeru doživio tek ove jeseni. Također, zanimljiv je i podatak kako je producentsku ulogu uz Parsonsa preuzeo i njegov suprug Todd Spiewak. Režija je povjerena Michaelu Showalteru, redatelju koji se proslavio romantičnom komedijom The Big Sick.  Uz Jima Parsonsa, u istaknutim glumačkim ulogama pojavljuju se Ben Aldridge, Bob Irwin i Sally Field.

Najavni video romantične božićne komedije čeka vas u nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori