Horor-komedija o lutki M3GAN postala je neočekivani kino hit
Horor-komedija o lutki M3GAN postala je neočekivani kino hit

Horor-komedija o lutki M3GAN postala
je neočekivani kino hit

Ubojitog lutka Chuckyja doista je teško zaboraviti, a sada je vrijeme da upoznate njegovu žensku inačicu. Ime joj je M3GAN, a ona je čudo umjetne inteligencije – realistična lutka programirana da bude djetetov najbolji prijatelj.

Njezina kreatorica je briljantna robotičarka Gemma, koju ju koristi kao ispomoć u odgoju nećakinje Cady. Smatra kako je M3GAN idealna za taj zadatak jer je osmišljena da postane i učitelj i prijatelj djetetu za koje je vezana. No, što se desi ako se previše veže? Upravo taj rasplet priče čeka nas u istoimenom hororu koji u domaća kina stiže 12. siječnja. 

m3gan
m3gan

Horor koji je oduševio kritiku

Premda je premisa o ubojitoj lutki dobro poznata ljubiteljima žanra horora, film M3GAN je naišao na (neočekivano) visoke ocjene od strane kritike. Okarakteriziran je i kao vrlo uspješna horor-komedija. Niz pohvala stigao je zbog uspješnog spoja filma strave i društvene satire, potpomognute uspješnim glumačkim izvedbama.

Nije izostala ni pažnja publike te je film na iznenađenje mnogih ostvario sjajan rezultat na blagajnama u prvom tjednu prikazivanja u SAD-u. Ispred njega se našao tek Avatar: Put vode, film koji je već stekao laskavu titulu Filma desetljeća.

m3gan

Odlazak u kino

Horor za modernu publiku i TikTok generaciju, kako su ga pojedini kritičari okarakterizirali, u domaća kina stiže već ovog tjedna, točnije, u četvrtak, 12. siječnja. Za sve one koji se dvoume hoće li mu dati priliku (ili ne) donosimo najavni video koji ih možda potakne da donesu odluku.

PS: Najavnu pjesmu otpjevala je ni manje, ni više nego trenutno najveća pjevačka zvijezda Taylor Swift.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori