WOW! Prvi trailer novog filma s Bradom Pittom i Margot Robbie izgleda senzacionalno
WOW! Prvi trailer novog filma s Bradom Pittom i Margot Robbie izgleda senzacionalno

WOW! Prvi trailer novog filma s Bradom Pittom i Margot Robbie izgleda senzacionalno

Od scenarista filmskih hitova La La Land  i Ritam ludila Damiena Chazella dolazi nam nova filmska poslastica – povijesna drama Babylon. Prvi kadrovi, koji su putem fotografija predstavljeni javnosti, sugeriraju kako je pred nama pravi vizualni spektakl. Privlačnosti ovog filmskog naslova svkakako ide u prilog i sjajna glumačka ekipa na čelu s Bradom Pittom i Margot Robbie.

babylon

Zlatne dvadesete u Hollywoodu

Radnja filma smještena je u Los Angelesu 1920-ih godina, vrijeme kada je središte filmske industrije prolazilo veliki prijelaz s nijemoga na zvučni film. Priča o prevelikoj ambiciji i nečuvenom ekscesu, prati uspon i pad više likova tijekom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti u ranom Hollywoodu.

Uz Brada Pitta i Margot Robbie, u filmu su uloge ostvarili i Diego Calva, Toby Maguire i Olivia Wilde, čiji je redateljski pothvat Don’t worry darling izazvao niz kontroverzi na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji.

Sjajna glumačka ekipa

Brada Pitt, kojeg u domaćim kinima trenutno možemo gledati u filmu Brzina metaka, u povijesnoj drami Babylonu utemeljit će Jacka Conrad, glumca na zalazu karijere. Njegov lik je utemeljen na glumcima Johnu Gilbertu, Clarku Gableu i Douglasu Fairbanksu, velikanima filmske industrije prve polovice 20. stoljeća.

S druge strane, Margot Robbie je utjelovila ambicioznu glumicu Nellie LaRoy čija karijera je tek u povojima.

babylon

Premda su Margot i Brad velika glumačka imena, glavna uloga je zapravo povjerena meksičkom glumcu Diegu Calvi. Za širu javnost relativno nepoznatog glumca Babylon bi mogao biti velika prekretnica karijere.

Jedna od zanimljivosti unutar glumačke ekipe svakako je pojava imena basista rock benda Red Hot Chili Peppers.  Za pretpostaviti je kako se Flea na svoj izlet u glumačke vode odlučio upravo uz potporu bliskog prijatelja Brada Pitta.

babylon
Paramount Pictures.

Do službene premijere filma Babylon ipak ćemo još trebati pričekati, no poznato je kako će, u distribuciji Blitz filma, u domaća kina stići u prvim danima 2023. godine. A prvi trailer nam otkriva kako nas čeka pravi spektakl!

Foto: Blitz

Učitati još
Zatvori