Prve božićne filmove već danas gledamo na Netflixu
Prve božićne filmove već danas gledamo na Netflixu

Prve božićne filmove već danas
gledamo na Netflixu

I dok s nestrpljenjem čekamo dolazak novih božićnih filmova na streaming servise, Netflix nas je obradovao uvrštavanjem recentnijih naslova božićne tematike u svoj program. Onaj koji je privukao najviše pažnje je Too Close for Christmas u kojem je glavnu ulogu ostvario Chad Michael Murray, glumac koji slovi za velikog miljenika ženskog dijela publike.

Riječ je o romantičnoj komediji koja donosi neočekivanu ljubavnu priču s dozom božićne čarolije. A u slučaju da ste veliki ljubitelj romantičnih božićnih filmova, ovdje možete otkriti naslove u kojima biste također mogli uživati.

No, ovo nije jedini božićni film romantičnog prizvuka koji je ovih dana stigao na Netflix. Gledatelji mogu već danas uživati i u filmu Happiest Season u kojem je glavna uloga povjerena Kristen Stewart. Premisa radnje bi vas mogla navesti na to da pomislite kako je riječ o trileru jer se film bavi otkrivanjem tajne koja bi potencijalno mogla uništiti obiteljski Božić. Ipak, ova tajna je vezana uz ljubavnu situaciju (koja će imati sretan završetak).

Ovoga tjedna na Netflix će stići još jedan novi/stari božićni film. Riječ je o romantičnoj komediji Christmas Encore koja donosi ljubavnu priču glumice i redatelja. Ona se razvila upravo za vrijeme postavljanje predstave temeljene na knjizi Božićna priča. A kako će izgledati film s Ryanom Reynoldsom i Willom Ferrellom u glavnoj ulozi, koji spomenutu priču Charles Dickens donosi u izdanju mjuzikla možete provjeriti ovdje.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori