Božićne epizode TV serija koje se ne propuštaju u blagdansko vrijeme

Božićne epizode TV serija koje se ne
propuštaju u blagdansko vrijeme

Blagdansko ozračje polako preuzima dominaciju u našoj svakodnevici. Osim raskošnog ambijenta, uživanje, ugoda i radost u prvom su planu. Kako bi osjećaj bio potpun, ne samo da ćemo dodatno ukrasiti ambijent koji nas okružuje, upotpuniti naše poslijepodnevne kave božićnim keksićima i kolačima, polako u stil odijevanja unosimo blagdanske motive, poput ugly džempera, a i naše svakodnevne aktivnosti obojit ćemo blagdanskom euforijom.

Već sada iz zvučnika dopiru idilične božićne melodije, a i odabir filmova i TV serija u znaku su Božića. U predahu od dnevnih obveza, stoga je toliko primamljivo i poželjno odabrati one epizode omiljenih TV serija koje će nam dodatno uljepšati razdoblje u kojemu se nalazimo. Doživljaji najdražih likova iz serija smješteni u božićnom ambijentu, rezultirat će dobrom zabavom i toplinom oko srca.

Donosimo najoriginalnija božićna izdanja 5 TV serija koja se ne propuštaju u blagdansko vrijeme.

‘Gossip Girl’ — “Roman Holiday” sezona 1, epizoda 11

Mnogi obožavatelji ove serije reći će kako je svaka epizoda odlična u kojoj je Blair u prvom planu. Epizoda u kojoj se radnja vrti oko njezine ljubomore kada se u gradu pojavljuje njezin otac u kombinaciji s njegovim fatalnim ljubavnikom Romanom posebno je interesantna.

U međuvremenu, Serena pokušava pronaći savršeni poklon, no uvjet je da on ne prelazi 50 dolara. Sve završi vrlo slatkim krajem za sve, osim možda za Rufusa.

‘Black Mirror’ — “White Christmas” sezona 2, epizoda 4

U slučaju da želite nešto ozbiljnije božićno “štivo”, onda ćete zasigurno odabrati seriju Black Mirror. Posebna epizoda povezuje tri priče koje zajedno kreiraju dvojica muškaraca (jedan od njih je Jon Hamm). Oni su usred zime zapeli u kolibi i suočeni su s čudnom situacijom i još čudnijim razmišljanjima. To je Black Mirror, nemojte očekivati nešto previše veselo i optimistično, ali grandioznu izvedbu Hamma vrijedi dodati na popis za gledanje tijekom blagdana.

‘Buffy’ — “Amends” sezona 3, epizoda 10

Treća sezone Buffy the Vampire Slayer je dinamična i intrigantna. Nakon što Angel i Buffy zajedno spavaju, on se pretvori u Angelusa – zlu  verziju sebe. Čak i kad se vratio u oblik Angela, očigledna je razina nepovjerenja prema Scooby. No, kad počne ponovno proživljavati sjećanja svih ljudi koje je ubio (i povuče Buffy), shvate da je fokusiran na zlo. Ova epizoda je prilično tužna, ali prekrasan završetak čini je toliko omiljenom.

‘How I Met Your Mother’ — “How Lily Stole Christmas” sezona 2, epizoda 11

Rano razdoblje TV serije How I Met Your Mother izrodilo je neke od najboljih u sitcom povijesti, tako da je, naravno, božićna epizoda u 2. sezoni itekako vrijedna pažnje.

Lily i Marshall ponovno su se spojili za Božić nakon prekida i dogovorili su zajedničke blagdane. No, kada je Liliy saznala da je Ted ružno pričao o njoj dok su ona i Marshall bili razdvojeni, odlučila je proslaviti blagdane samo Marshallom otkazavši zajedničko slavlje.

‘Friends’ — “The One with the Holiday Armadillo” sezona 7, epizoda 10

Prvi blagdani koje Monica i Chandler provode kao ljubavni par ne idu prema planu kako je to zamislila Monica u svom idealnom svijetu –  budući da se Pheobe pojavljuje s posudicom za slatkiše u obliku lubanje.

Ross pokušava riješiti probleme s kojima se suočava i pokušava naučiti svoga sina Bena sve o Hanuki. Ben se  suprotstavlja božićnoj euforiji. Ross ga odluči iznenaditi i odglumiti Djeda Božićnjaka, no na kraju se pojavljuje u odijelu pasanca jer su svi kostimi za Djeda Božićnjaka zauzeti.

Svaka od ovih epizoda TV serija učinit će vaše blagdane još zanimljivijima stoga ih što prije uvrstite na svoj popis blagdanskih detalja i uživajte u trenutku.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori