Je li ovo zbilja potrebno? And Just Like That dobiva treću sezonu
Je li ovo zbilja potrebno? And Just Like That dobiva treću sezonu

Je li ovo zbilja potrebno? And Just Like
That dobiva treću sezonu

Uoči večerašnjeg finala druge sezone serijeAnd Just Like That  stigla je i službena potvrda kako će serija doživjeti još jednu sezonu. Odluka je opravdana podatkom kako je riječ o najgledanijem originalnom Max naslovu pa ne čudi što žele nastaviti “jahati na ovom valu”.

“Oduševljeni smo što provodimo više vremena u svemiru Seks i grada pričajući nove priče o životima ovih nama poznatih i ambicioznih likova, koje igraju nevjerojatni glumci”, kazao je izvršni producent i voditelj serije Michael Patrick King.

and just like that
and just like that

Je li nam ovo uopće trebalo?

I dok statistika govori jedno, kritike iznesene na račun druge sezone ipak izražavaju određenu zabrinutost oko uspjeha nove sezone. Naime, serija je suočena s nizom negativnih recenzija, o čemu svjedoči i podatak da je ostvarila tek 36% pozitivnih ocjena na stranici Rotten Tomatoes. Stoga ne čudi što su mnogi izrazili nezadovoljstvo zbog najave treće sezone, istaknuvši bojazan da će novi nastavci dodatno uništiti nasljeđe kultne serije.

Složit ćemo se, Seks i grad jedna je od onih serija koja je obilježila generacije – no njezin značaj krije se u tome što je bila sjajna oznaka jednog vremena. Prenošenje istih likova u nove društvene obrasce nije se pokazalo kao uspješan recept, već je polučilo sasvim suprotan efekt. Brojni obožavatelji originalnog serijala ostali su razočarani razvojem priče te smatraju kako je serija izgubila ‘ono nešto’. 

and just like that

And Just Like That… ništa nova

Jesmo li ju prerasle?, pitanje je koje se učestalo pojavljuje kada govorimo o novim nastavcima serije And Just Like That. Teško je na ovo pitanje dati jednoznačan odgovor, no jasno je kako postoji određena diskrepancija od općeg mišljenja o tome kako je nova serija trebala izgledati te finalnog proizvoda. 

Ostaje nada kako će treća sezona razriješiti navedene probleme, no trenutno nam se čini kako je riječ o tipičnom cash grabu.

Foto: HBO, IMDb

Učitati još
Zatvori