3 TV serije koje sada morate gledati

3 TV serije koje sada morate gledati

Atlanta 2

Ove tri serije će vas prikovati za male ekrane i produženi vikend pred nama je idealna prilika upravo za to. Nećete požaliti!

Atlanta

Početak druge sezone serije Atlanta toliko je dobar da ćete biti automatski zalijepljeni za ekran. Serija je još jednom pokazala koliko je dobar glumac Donald Glover, a njegov lik, tj. njegova izvedba lika je naprosto fantastična. Serije je također njegov autorski projekt, jer osim što glumi jednog od vodećih likova, on ju i režira i dio je scenarističkog tima. Atlanta je jedna od onih serija, kao npr. The Wire ili Breaking Bad, samo što se ovdje radi o drami, komediji koja je već sa prvom sezonom stekla kultni status i ako još niste, morate ju početi gledati.

Atlanta 1

Barry

Crna komedija Barry u kojoj glavnu ulogu ima Bill Hader, a koji je također i scenarist i izvršni producent serije zajedno s Alecom Bergom, prati depresivnog, jeftinog plaćenog ubojicu sa Srednjeg zapada (Hader) koji se zaljubi u glumu radeći na jednom poslu u L. A.-u, ali njegove mu kriminalne veze neće dopustiti da ode. jednostavno, radi se naprosto o odličnoj crnoj komediji.

Barry

The Terror

Nakon The Man in the High Castle i prve sezone Taboo serije, na male ekrane dolazi još jedna uzbudljiva serija s potpisom Ridleya Scotta – velikog režisera, producenta i pisca. The Terror je serija koja prati posadu Kraljevske mornarice koja je u potrazi za arktičkim sjeverozapadnim prolazom. Umjesto prolaza ekspedicija pronalazi čudovišnog predatora… Ova serija snimljena je prema stvarnim događajima, a likove su utjelovili odlični Jared Harris, Ciarán Hinds, Tobias Menzies, Christos Lawton, Matthew McNulty, Adam Nagaitis i Nive Nielsen.

The Terror donosi atmosferu gotičkog horora i trilera, a radnja smještena u 1847. još više naglašava taj element. priča je to o opstanku, očaju i što je sve čovjek spreman učiniti kada se nađe u naizgled bezizlaznoj situaciji.

Učitati još
Zatvori