Zavirite u svijet prekrasnih dječjih ilustracija mlade umjetnice

Zavirite u svijet prekrasnih dječjih
ilustracija mlade umjetnice

Processed with VSCOcam with p5 preset

Dvadesetsedmogodišnja Nina Štajner odmah nas je osvojila sa svojim ilustracijama, a kada smo malo ‘zagrebli ispod površine’ naišli smo na veliku količinu prekrasnih crteža, ilustracija, rađenih što na osobnu inicijativu, što za klijente, no jedni i drugu su na jednaki ljupki način, naprosto neodoljivi.

Image00001

Image00008

Detalji ilustracija i crteža su beskrajni, u svakome se možete ‘izgubiti’, svaki put će vas s nekim novim detaljom koji možda niste odmah primjetili, prikovati za sebe te ćete se uloviti kako već podulje vrijeme gledate u te minuciozne, lijepe i ljupke ilustracije.

Processed with VSCOcam with kk2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Nina je umjetnica koja je svoje obrazovanje stekla na studiju Vizualnih komunikacija na Akademiji za likovnu umjetnost i dizajn u Ljubljani. Tijekom studija mnogo je crtala , iako isprva nije znala niti očekivala da će ilustracija i crtež postati njezin prvi i osnovni medij.

Image00004

Image00011

Do sada je radila na raznim projektima, najviše dječjih ilustracija i to za klijente u Engleskoj, Australiji, Nizozemskoj, Americi… Do njezinih se ilustracija i dogovorenih suradnji najbrže i najlakše dolazi putem društvenih mreža jer je plasiranjem svojih radova na npr. društvenu mrežu Instagram uspjela u relativno kratkom roku steći veliki broj ‘followera’ i ljubitelja njezinih radova i umjetnosti.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Image00012

Najviše ilustrira razne životinjske likove, personificirajući ih te na taj način stvara jedan poseban svijet likovne basne koji je dodatno oplemenjen raznim dekorativnim elementima. Iako umjetnica sama kaže da još uvijek traži svoj stil, svoj izraz, publici je postala prepoznatljiva baš po tom svom ljupkom izrazu. U planu joj je stvaranje vlastitog brenda te razvijanje stila.

Image00007

Image00014

Njezine radove možete pratiti na Instagramu, Facebooku, Behanceu te na njezinoj službenoj stranici ninastajner.com.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Foto: Behance

Učitati još
Zatvori