Ususret najvećem kinu u Dalmaciji, odigrala se najneobičnija utakmica na Poljudu

Ususret najvećem kinu u Dalmaciji, odigrala se najneobičnija utakmica na Poljudu

CineStar Split_1

Najneobičnija utakmica Hajduka do sada

‘Nima Splita do Splita’ dobro je poznat stih glazbene dive Tereze Kesovije. A protekle subote se na Poljudu među oko 10 000 navijača Hajduka moglo čuti ‘Nima kina do CineStara’. Naime, na Poljudu je u subotu odigrana najneobičnija utakmica Hajduka do sada. Na terenu su osvanule CineStar kokice veličine slona, čime je Splićanima dano na znanje da u dalmatinski biser, grad pod Marjanom, stiže slon od kina – CineStar 4DX™ u Mall of Split.

Prije i tijekom utakmice, CineStarove zvjezdane maskote i Rico, maskota Hajduka, zabavljali su se s navijačima na Poljudu. Iako je njihov najdraži klub odigrao 1:1 s HNK Osijek, navijači su bili oduševljeni najavljenim skorašnjim otvaranjem najvećeg i najmodernijeg kina u Dalmaciji. Službeni datum otvaranja CineStara Split 4DX™ u Mall of Splitu je u subotu, 02. prosinca 2017.

CineStar Split_3

CineStar Split_4

Novo kino CineStara 4DX™ u Mall of Split

CineStar je povodom otvorenja svog drugog kina u Splitu priredio i brojne akcije i to na obje svoje kino lokacije; u Jokeru i novom Mall of Splitu. U periodu od 02.12. do 05.12.2017. CineStar kina vam uz jednu kupljenu kino ulaznicu, drugu poklanjaju gratis. Ulaznice je moguće kupiti online od 27.11., a na blagajni kina u Mall of Splitu od 02.12. Ulaznice za Joker ili Mall of Split možete kupiti i na blagajni CineStar kina u Joker centru. Također, prilikom svake posjete CineStar kinima, posjetitelji će dobiti kupon s kojim mogu ostvariti 50% popusta za kupovinu prilikom iduće posjete. Kupon vrijedi do 05.02.2018. i može se iskoristiti u oba CineStar kina u Splitu (CineStar Joker i CineStar Mall of Split).

Osim fantastičnog bara na samom ulazu u kino u Mall of Splitu, koji će privući svojim dizajnom, kao i dviju rođendaonica za djecu, novo kino će oduševiti svoje posjetitelje i najmodernijom laserskom tehnologijom. Sve dvorane novog CineStara 4DX™ u Mall of Splitu u potpunosti će biti opremljene Barco laserskim projektorima, čime kino zadovoljava najviše tehnološke standarde u svijetu. U revolucionarnoj 4DX™ dvorani svi posjetitelji će se oduševiti 4DX™ kino doživljajem koje će od sada svi iz Splita i okolice moći doživjeti samo u CineStaru u Mall of Splitu.

CineStar Split_5

CineStar Split_6

Sjedala 4DX™ dvorane opremljena su simulatorima kretanja koja prate događanja na platnu, a specifičnost ove dvorane je čak 15 specijalnih efekata od kojih će najnoviji efekt snijega prvi moći isprobati baš splitski gledatelji. Upravo su 4DX™ efekti – voda, mjehurići, magla, zrak, pokret, svjetlo, miris, vjetar, snijeg, kišna oluja i drugi, ti koji pridonose još realističnijem iskustvu gledanja filma pa će tako gledatelji stvarno moći osjetiti strašnu oluju, nježni povjetarac, ali i dim eksplozije ili ugodan miris kave. CineStar je za svoje Loyalty članove priredio posebnu pogodnost. Ako do 01.12. nadoplatite 200 kn na Stars Club 2X Bonus Classic karticu, dobivate 4DX ulaznicu za redovne 4DX projekcije po izboru u CineStaru 4DX Mall of Split. Loyalty kartice će također vrijediti na obje kino lokacije.

CineStar kina uvijek daju više, a najnovija kino ponuda u gradu pod Marjanom zasigurno će oduševiti sve filmoljupce.

CineStar Split_7

CineStar Split_8

CineStar Split_9

CineStar Split_10

CineStar Split_11

CineStar Split_12

CineStar Split_13

CineStar Split_14

CineStar Split_15

Foto: Damira Kalajžić

Učitati još
Zatvori