Vratio se Chanel podcast: Popis sugovornika ove sezone zaista je impresivan
Vratio se Chanel podcast: Popis sugovornika ove sezone zaista je impresivan

Vratio se Chanel podcast: Popis sugovornika
ove sezone zaista je impresivan

Chanel Connects kulturni podcast vratio se s trećom sezonom. Prva epizoda objavljena je 12. srpnja, s očekuje nas još njih 7.

Treća sezona uključuje imena poput onog glumice Penélope Cruz, arhitektice Fride Escobedo, poduzetnika Jona Graya, dizajnera Yinke Ilorija, kantautorice Kelsey Lu i digitalne umjetnice Sarah Meyohas. Chanel Connect već je etablirani kulturni podcast, a njegova poanta je potaknuti razgovore koji će oblikovati kako kulturu gledamo danas te definirati njezinu budućnost.

chanel podcast

Neskriptirani razgovori o temama koje se tiču svih

Chanel Connects u epizodama od 25 minuta sparuje dvoje vizionara koji zatim vode intimni razgovor koji preispituje presjecanje tehnologije i mašte, činjenica i fikcije u autobiografijama, moć kolektiva, filmsu inpiraciju i još puno više. Chanel Connects donosi neskriptiranu razmjenu među brilijantnim umovima današnjice koji predvode promjene u temama koje se tiču svih nas.

chanel podcast

U trećoj sezoni ovaj podcast spaja legendarnu Penélope Cruz, čije izvedbe, što u nezavinsnim filmovima, što u holivudskim blockbusterima, publiku očaravaju već tri desetljeća sa zvijezdom u usponu, redateljicom Carlom Simón koja je katalansku kinematografiju približila masama. Njih dvije sreću se u Madridu po prvi put kako bi raspravljale o politici, roditeljstvu i hrabrosti koja je potreba za uzeti vrijeme za predahnuti.

Treća sezona Chanel podcasta dostupna je na svim streaming platformama i na chanel.com.

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori