David Beckham ima glavnu ulogu u seriji koja  na ekrane stiže iduću srijedu
David Beckham ima glavnu ulogu u seriji koja  na ekrane stiže iduću srijedu

David Beckham ima glavnu ulogu u seriji koja
na ekrane stiže iduću srijedu

David Beckham je zvijezda serije Save Our Squad koja će 9. studenog premijerno biti prikazana na platformi Disney+. Zahvaljujući ovoj limitiranoj seriji popularni Becks se vraća svojim korijenima, odnosno na mjesto s kojeg je startala njegova karijera – istočni London.

Save Our Squad
Serija Save Our Squad

Povratak na poznata igrališta

Razlog njegovog povratka je spasiti mladu momčad Westward Boysa, kojoj prijeti opasnost od ispadanja u niži rang. Riječ je o momčadi koju čine dječaci do 14 godina, a koja u aktualnoj sezoni nije ostvarila ni jednu pobjedu. Proslavljeni nogometaš će se morati osloniti na sve svoje godine iskustva ako ih želi spasiti ih od ispadanja.

Serija je posebno zanimljiva zbog činjenice da je upravo ovo liga u kojoj je i sam Beckham igrao kad je bio mlađi. A tko zna, serijal će možda pomoći i u otkrivanju sljedeće nogometne superzvijezde. Službeni trailer serije Save Our Squad čeka vas u nastavku:

Dokumentarac

Obožavatelje lika i djela Davida Beckham zasigurno će razveseliti i podatak kako umirovljeni nogometaš u suradnji s Netflixom priprema dokumentarac o vlastitom životu i bogatoj karijeri. Prema najavama, film bi se na streaming servisu trebao pojaviti naredne godine.

Save our squad
david beckham

Ususret prvenstvu

Do tada, ljubitelji nogometa ovih dana mogu uživati i u Netflixovom specijalu koji je stigao ususret Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Riječ je o osmodijelnom serijalu Captains koji donosi životnu priču šestorice kapetana, a među njima se našao i kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Spomenuti serijal možete pogledati ovdje. 

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori