Nova linija revitalizirajućih proizvoda za mušku njegu kože

Nova linija revitalizirajućih
proizvoda za mušku njegu kože

Iako žele odati dojam da ne mare previše o svom izgledu, muškarci itekako brinu o njemu i žele u svakom trenutku, baš kao i žene, izgledati svježe. No, za razliku od nježnijeg spola, muškarci ipak nisu spremni odvojiti puno vremena na njegu lica i upravo zato trebaju proizvode koji će dugotrajno pružiti njihovoj koži sve što joj je potrebno. 

Linija revitalizirajućih proizvoda za mušku njegu kože, obogaćena 100 % prirodnim kofeinom omogućit će koži dodatnu dozu energije. Isprobajte NIVEA MEN Active Energy kremu i gel za lice te balzam poslije brijanja i uvjerite seu najbolju formulu za mušku njegu. 

Započnite dan puni energije, prikupite dodatne bodove na sastanku i pokažite se na večeri u najboljem svjetlu zahvaljujući NIVEA MEN Active Energy proizvodima. Njihova nova poboljšana formula koja sadrži 100 % prirodni kofein bogat antioksidansima pobrinut će se za regeneraciju stanica kože i svježiji ten.

NIVEA MEN Active Energy

Zaboravite na znakove umora uz NIVEA MEN Active Energy kremu za lice. Sastojak 100 % prirodnog kofeina i guarane opskrbit će vašu kožu dugotrajnom energijom te joj pružiti vitalnost i vlagu.

Lagana formula NIVEA MEN Active Energy gela za njegu lica s 100 % prirodnim kofeinom, guaranom i vitaminom E brzo se upija, ne ostavlja osjećaj masnoće na koži i ne sjaji se. Oživit će vašu kožu i pružiti joj potrebnu hidrataciju.  

Kako biste ublažili iritacije i smanjili crvenilo tu je NIVEA MEN Active Energy  balzam poslije brijanja. Zahvaljujući hranjivoj formuli umirit će i osvježiti nadraženu kožu te ju revitalizirati.

Svi navedeni proizvodi su od studenog 2020. dostupni u prodavaonicama.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr, Facebook NIVEA Hrvatska i Instagram: https://www.instagram.com/nivea_hr/?hl=hr.

Učitati još
Zatvori