Tko je Leo Woodall, glumac iz serije One Day za kojim luduju obožavateljice?
Tko je Leo Woodall, glumac iz serije One Day za kojim luduju obožavateljice?

Tko je Leo Woodall, glumac iz serije One Day
za kojim luduju obožavateljice?

Trenutno najpopularnija serija je Netflixova One Day. Ako ste je gledali ili vam non stop izlazi po društvenim mrežama, onda ste sigurno uočili da je serija iznjedrila novog internetskog dečka. Leo Woodall, koji glumi Dextera zaludio je obožavateljice. No, niste jedini ako ste pomislili da ste ga već negdje vidjeli. Tko je ovaj mladi glumac i što sve znamo o njemu?

One Day

Sve zbog Peaky Blinders

Leo Woodall 27-godišnji je britanski glumac. Iako dolazi iz glumačke obitelji (tata mu je poznati Andrew Woodall, očuh Alexander Morton, a mama mu je završila glumu), Leo je oduvijek htio biti sportaš ili profesor tjelesnog. Za glumu se odlučio tek u kasnim tinejdžerskim godinama, kada je s 19 pogledao Peaky Blinders i ostao oduševljen. Upisao je glumu i imao manje uloge na televiziji i filmu. Onda smo ga prvi put primijetili u drugoj sezoni hit antologijske serije The White Lotus. Glumio je Jacka, problematičnog ‘nećaka’ lika od Toma Hollandera koji se spetlja s Portiom (Haley Lu Richardson). To mu je bila breakthrough uloga, ali Leo s The White Lotus seta nije otišao samo s novom slavom. Na žalost mnogih obožavateljica, prije par dana potvrđena je njegova veza s kolegicom Meghann Fahy.

Leo Woodall
Leo Woodall

Službeno off the market

Kada je izašla druga sezona The White Lotusa brzo se počelo spekulirati da su Leo i Meghann (koja je glumila suprugu Thea Jamesa) par. Prvi put je to bilo kada je Leo na svom Instagramu objavio slajd fotki sa seta, a u caption stavio ‘That’s amore‘. Meghann je komentirala ‘Volim te‘. Međutim, dugo vremena nisu ništa službeno potvrđivali, a u intervjuima su čak tvrdili da su samo prijatelji. I Leo i Meghann su na Instagramu objavljivali fotke iz Italije gdje su snimali The White Lotus zbog čega su glasine o njihovoj vezi bile sve glasnije.

Te glasine su sada i potvrđene kada je Meghann prije par dana objavila Instagram sliku na kojoj zagrljeni šetaju. Iako im se lica ne vide, Leo je označen na slici, a šaljivo je i komentirao ‘Tko je ovaj?’.

Sada kada se o njemu sve više priča, a One Day je završila, sve nas zanima gdje ćemo ga dalje moći gledati. Za ovu godinu još nije potvrđeno da mu izlazi još jedan projekt, no još se čeka informacija kada bi trebala izaći miniserija Prime Target. Riječ je o triler seriji u kojoj Leo ima glavnu ulogu, a prati studenta matematike Edwarda koji otkrije način da dobije pristup svim kompjuterima na svijetu. No, uskoro otkrije i neprijatelja koji želi uništiti njegovu ideju i prije nego što se ostvari.

Dok čekamo Prime Target, donosimo trailer za One Day, za slučaj da je još niste pogledali.

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori