Journal Man: Zara ima odlične košulje s printom za ovo ljeto

Journal Man: Zara ima odlične
košulje s printom za ovo ljeto

Zara muške košulje s uzorkom

Nakon mjeseci koje smo proveli noseći crnu boju i tamne tonove, naša garderoba u ovo doba godine postaje sve razigranija i opuštenija. I dok su tijekom proljeća mnogi još uvijek suzdržani što se tiče modnih kombinacija, ljeto i početak godišnjih odmora većini dođu kao izvrsna prilika za eksperimentiranje, kako s bojama, tako i s printovima. Košulje kratkih rukava jedan su od omiljenih muških ljetnih komada, a printovi koji se na njima pojavljuju svake sezone sve su atraktivniji i maštovitiji.

Kao i prijašnjih godina, u Zari smo pronašli neke od najboljih modela košulja s printom, naročito onih s kratkim rukavima. Košulje su u većini slučajeva izrađene od prozračne i lepršave viskoze, tkanine napravljene od celuloze koja je izrazito ugodna za nošenje ljeti te nešto ljepše pada niz tijelo od pamuka. Košulje u ljetnoj Zara kolekciji razigranih su i neuobičajenih motiva, među kojima dominiraju apstraktni i geometrijski te cvjetni printovi.

Zara muške košulje s uzorkom 2

Košulje s printom kombinirajte s jednostavnim komadima

Ako se bojite u svoju ljetnu garderobu dodati košulje s upečatljivim printom, nemate razloga za to. Ukoliko će košulja s printom biti dio vaše odjevne kombinacije, svi ostali komadi koje budete odjenuli trebali bi biti što jednostavniji i u nekoj od boja koje se nalaze na košulji. Koristeći ovo pravilo, izbjeći ćete nepotrebno sudaranje uzoraka i boja, a glavna zvijezda vaše kombinacije bit će upravo košulja.

Košulju kratkih rukava s printom možete nositi samu, ali i u kombinaciji s jednostavnim T-shirtom ispod nje. Osim toga, možete ju kombinirati i s lanenim odijelom, ali pritom obratite pozornost da print na košulji bude prikladan situaciji u kojoj ćete se nalaziti. Ako ste ljubitelj košulja s printom ili ste se tek odučili učiniti ih dijelom vaše garderobe, za vas smo izdvojili neke od najboljih modela koje trenutno možete kupiti u Zari.

Modeli

Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 8
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 13
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 15
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 16
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 7
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 14
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 5
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 2
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 9
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 6
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 12
Zara muška košulja s uzorkom ljeto 2020 10

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori