Journal Man: Parfem koji će se ovoga ljeta naći na policama brojnih muškaraca

Journal Man: Parfem koji će se ovoga ljeta
naći na policama brojnih muškaraca

Snaga parfema određuje koliko daleko miris putuje i ostavlja trag za vas s potpisom vašeg osobnog stila. Intenzivniji mirisi se projiciraju dalje, dominantna je i snažna, ne zahtjeva kontakt s okolinom, dok je blaža varijanta parfema vidljiva samo u bliskom zagrljaju.

No, poznato je pravilo o diskretnom nanošenju parfema jer sve što ostavlja intenzivan mirisni trag za vama, zapravo je nepristojno. Uz snažne mješavine, dovoljan je samo mali mirisni trag na vašoj koži da se postigne zavodljiv i profinjen efekt.

Ljeto i lagani, svježi mirisi savršena su kombinacija

Zima i ljeto imaju svoja specifična pravila i stoljećima za njih vrijede isti trendovi. Zimski intenzivni parfemi, oni su koji će mirisati oporo i duboko, zagasito, dok će ljetni biti inačica nježnog povjetarca i citrusnog osvježenja. I gotovo da nema zaljubljenika u parfeme koji taj zakon ne poštuje.

Iz godine u godinu, vođeni tim pravilima, dizajneri parfema pronalaze nove mirisne formule koje uvijek iznova oduševljavaju ljubitelje parfema.

Trussardi Riflesso Blue Vibe

Iz gomile se izdvojio Trussardi Riflesso Blue Vibe

Ove sezone se iz gomile izdvojio Trussardi Riflesso Blue Vibe. Riječ je aromatično orijentalno drvenasti miris, koji obilježava putovanje u sebe, istraživanje ega koji je često tajna jezgra osobnosti. 

Blue Vibe je priča o čovjeku s dvostrukom dušom: on je mladi menadžer danju i neočekivan umjetnik noću. Glavna tema ovog mirisa je kreativnost, kao oružje i sigurno utočište slobodne duše koja je ipak sposobna ispuniti strogu disciplinu svakodnevnog života.

Foto: Unsplash, Pexels, Trussardi

Učitati još
Zatvori