Journal Man: Cool kolekcija alata koju ćete poželjeti u svom domu

Journal Man: Cool kolekcija alata koju
ćete poželjeti u svom domu

Imati dobar alat doma definitivno je imperativ. Uvijek nešto negdje treba popraviti, namjestiti i preurediti. Najbolje je da krenete od osnova i prvo nabavite ono što će vam olakšati svakodnevne situacije. ZARA HOME ima novu kolekciju alata koji trebaju baš svakom kućanstvu.

Alat koji uvijek treba

Koliko ste puta poželjeli preurediti dom pa makar i malim zahvatima i onda zaključili da vam nedostaju neke ključne sitnice, pa ste od istog i odustali? Ako vam se to dogodilo više od jednom definitivno je vrijeme da u domu odvojite jedan dio na kojem ćete smjestiti one prijeko potrebne alate koji će vam zatrebati. Ovaj, osim što je funkcionalan dobro i izgleda pa ga ne morate skrivati u ružnim kutijama u podrumima, savršen je da ga maštovito i kreativno uklopite u vaš interijer.

Nova kolekcija

Iako jako često volimo zaviriti u ZARA HOME kolekcije koje se osim praktičnošću mogu pohvaliti i vrhunskim dizajnom i lijepim izgledom, često naiđemo upravo na ovakva iznenađenja. Alat često kupujemo u velikim specijaliziranim trgovinama, ali ponekad kada nam je potrebno nešto osnovno ne želimo gubiti vrijeme u preprofesionalnom majstorskom okruženju. Zato je ova kolekcija idealna jer sadrži razne ključeve, odvijače, drveno ravnalo na rasklapanje, libelu, kutiju za alat i još mnogo onog osnovnog alata s kojim je svaka intervencija u prostor prava sitnica. I sve to na jednom mjestu, mi smo izdvojili neke naše favorite, a vi cijelu kolekciju potražite ovdje.

Foto: ZARA HOME

Učitati još
Zatvori