Journal Man: Vodič Conana Grayja za kovrčavu kosu i njegu kože
Journal Man: Vodič Conana Grayja za kovrčavu kosu i njegu kože

Journal Man: Vodič Conana Grayja za
kovrčavu kosu i njegu kože

Conan Gray je omiljeni američki pjevač, tekstopisac koji je postao popularan  nakon što je na YouTube-u objavljivao vlogove, obrade pjesama i autorske pjesme. Kasnije je Conan predstavio singlove uključujući ‘The King’, ‘Comfort Crowd’, ‘Those Days’, ‘Lovesick Boys’ i ‘Idle Town’. Osim što obožavamo njegove pjesme, žudjeli smo saznati koja je tajna njegove toliko hidratizirane i njegovane kože lica.

Skincare pravila za muškarce mnogi smatraju budalaštinom, no ne može se poreći da su u današnje vrijeme sve prisutnije linije kozmetičkih proizvoda koje su nastale poduzetničkim pothvatom muških slavnih osoba. Rastuću potražnju za njegom kože muškaraca prepoznali su, između ostalih, i Harry Styles i Pharrell Williams.

Iako danas u društvu postoji svojevrsna stigma da je briga za kožu nešto što samo žene rade, u međuvremenu je većina prihvatila da je to stvar osobne higijene, a muškarci postaju sve educiraniji na tu temu.

Pjevač i tekstopisac Conan Gray vodi nas kroz svoju svakodnevnu rutinu njege kože i kose. Conan govori o svojoj apsolutno bitnoj traci za glavu i kako se nosi sa svojom mješovitom kožom. U YouTube videu saznajte bez kojih to proizvoda Conan ne započinje dan. Vjerujte nam na riječ, neki će vas iznenaditi!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori